Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Αδιανόητη δήλωση από τov υπoυργό Επικρατείας - Α.Σκέρτσος: «Να προσέχουν όσα πρόσωπα κατέχουν δημόσιες θέσεις γιατί υποκλέπτονται – Οι επικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς»!

 


Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, προχώρησε σε μία αδιανόητη δήλωση με την οποία παραδέχτηκε πως «οι επικοινωνίες στην Ελλάδα δεν είναι ασφαλείς» και ότι «όσοι κατέχουν δημόσιες θέσεις να προσέχουν τι λένε μπορούν να τους υποκλέψουν»!

Εν συνεχεία πρόσθεσε και το «κερασάκι στην τούρτα» λέγοντα πως «η κυβέρνηση παρακολουθείτε», γενικώς και αορίστως, δηλαδή, δεν ξέρουμε από ποιον…

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την δεύτερη λίστα Βαξεβάνη επί λέξει ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς. Όχι τώρα, ανέκαθεν. Η τεχνολογία τρέχει πολύ γρήγορα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά λογισμικά που μπορούν να υποκλέψουν επικοινωνίες».

Και πρόσθεσε: «Όσοι κατέχουν δημόσιες θέσεις να είναι πολύ προσεκτικοί σε σχέση με το τι διαχειρίζονται ως πληροφορία και διακίνηση πληροφορίας. Γιατί όντως υπάρχουν κακόβουλες απειλές που μπορούν να υποκλέψουν τις επικοινωνίες».

Ενώ υποστήριξε: «Βλέπω μία κυβέρνηση που παρακολουθείτε, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει» αφήνοντας άναυδους τους πάντες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις