Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Από τον Αύγουστο «απλήρωτοι» Έλληνες στρατιωτικοί που έστειλε η κυβέρνηση μαζί με PATRIOT στη Σαουδική Αραβία!


 Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, αναμένοντας χτύπημα από το Ιράν, έγραψε χθες η Wall Street Journal. Υπενθυμίσαμε ότι στη Σαουδική Αραβία βρίσκονται ελληνικά συστήματα Patriot  με το προσωπικό που τα υποστηρίζει. Σύνολο 90 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι  στελέχη που συμμετέχουν στην αποστολή  δεν έχουν αποζημιωθεί με βάση τα όσα προβλέπονται για την υπηρεσία τους σε ξένη χώρα από τον Αύγουστο!!! Είναι δυνατόν; Την ίδια ώρα που οι βόλτες στο εξωτερικό παίρνουν και δίνουν για υπουργούς και αρχηγούς δεν περισσεύουν χρήματα για τα αυτονόητα;

Το ΓΕΕΘΑ που δέχτηκε να σταλούν οι Patriot στη χειρότερη φάση των ελληνοτουρκικών από το 1974 γνωρίζει γιατί δεν έχουν γίνει τα προβλεπόμενα;

 


Να υπενθυμίσουμε ότι οι ελληνικοί Patriot «φυλάνε» εγκαταστάσεις της Aramco που λογικά δεν θα είχε πρόβλημα να αγοράσει ακόμη και…Patriot! Τέλος πάντων η ελληνική κυβέρνηση που έχει δείξει μια παράδοξη προθυμία να μοιράζει ελληνικά όπλα εδώ κι εκεί, τουλάχιστον ας φροντίσει για τα στελέχη που έφυγαν από τη χώρα για να πάνε στη Σαουδική Αραβία με κίνητρο τις καλύτερες απολαβές.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος θα επισκεφθεί όπως λένε οι πληροφορίες ξανά της Σαουδική Αραβία. Ας φροντίσει πριν μπει στο αεροπλάνο να έχει ρυθμιστεί το ζήτημα. Είναι υποχρέωση του να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις