Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Συνελήφθη ο Αλβανός βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου – Ποιος είναι ο δράστης (photo) - Πρόκειται για ένα αδίστακτο και επικίνδυνο άτομο


 Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου κατόπιν συνεργασίας με τις αλβανικές αρχές καθώς είχε καταφύγει στην Αλβανία.

Σημειώνεται ότι ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου βίασε μία 34χρονη γυναίκα που περίμενε στην στάση του λεωφορείου για να πάει στην δουλειά της ενώ αποπειράθηκε να βιάσει άλλη μία 24χρονη κοπέλα μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της την στιγμή που ήταν σταματημένη στο φανάρι.

Ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να οδηγήσει το όχημα σε πεζοδρόμιο, μπροστά από κατάστημα που διανυκτερεύει. Αμέσως μόλις ακινητοποίησε το όχημα, βγήκε και άρχισε να ζητά βοήθεια. Αμέσως βγήκε και ο δράστης που άρχισε να τρέχει προς την Αμφιθέας για να εξαφανιστεί, καταγράφηκε όμως από τις κάμερες ασφαλείας.

Το γεγονός της σύλληψής του γνωστοποίησε με σχετική ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Θεοδωρικάκος.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Θεοδωρικάκος χθες, Δευτέρα (31/10) συνομίλησε για την υπόθεση τρεις φορές με τον Αλβανό ομόλογό του ζητώντας να ενταθούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό και την παράδοση του 45χρονου στις ελληνικές αρχές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον 45χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου και αφού τον συνέλαβαν, στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη (1/11) τον παρέδωσαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Ο 45χρονος, ο οποίος έχει ήδη μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σκληρός και αδίστακτος

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ είχε διαφύγει στην Αλβανία προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στην Ελλάδα όταν αντιλήφθηκε ότι η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών είχαν σκιαγραφήσει πλήρως το προφίλ του 45χρονου τόσο από τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων του όσο και από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έδρασε το επίμαχο βράδυ.

Όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές πρόκειται για έναν αδίστακτο και επικίνδυνο βιαστή ο οποίος πριν από έξι μήνες φέρεται να αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια ακόμη γυναίκα.

Το στοιχείο που «κάρφωσε» τον 45χρονο ήταν το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της 24χρονης γυναίκας την οποία είχε προσπαθήσει να βιάσει το ίδιο βράδυ με αυτό στο οποίο ξέσπασε τα διεστραμμένα σεξουαλικά του ένστικτα στην 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δεν είναι σεσημασμένος, όμως φέρεται να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ η μητέρα του με την οποία διέμενε, καθώς είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, εμφανίζεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε ξεσπάσματα βίας πάνω της.

Αυτός είναι ο 45χρονος:

faliro_viastis_xr__2_
faliro_viastis_xr__3_
faliro_viastis_xr__4_
faliro_viastis_xr__1_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις