Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ο Π.Ευμορφίδης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τα σανδάλια και μπλέκει τα καρπούζια… με τις πατάτες «TI KAKO EXOYN TA σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»


 Ο ιδιοκτήτης της Coco mat Πωλ Ευμορφίδης προκάλεσε τον ελληνικό λαό πριν λίγες ημέρες με την άθλια εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο και προσπάθησε κιόλας να δικαιολογηθεί.

Ο ίδιος βρήκε βήμα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ έχοντας βάλει στο κεφάλι του ένα λευκό μαντήλι.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα σανδάλια είπε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;»

Κανένα κακό και κανένα πρόβλημα αν ζεις στην Αρχαία Ελλάδα, αλλά αν ζεις στο σήμερα και πας στο Προεδρικό Μέγαρο πρέπει να είσαι ντυμένος εκ του πρωτοκόλλου είσαι υποχρεωμένος να είσαι ντυμένος αξιοπρεπώς.

Αξιοπρεπώς σημαίνει π.χ. να μη φαίνονται τα δάχτυλα των ποδιών.

Δεν το θεωρούμε ωραίο επίσης να φαίνονται τα μπράτσα του γιατί φορούσε κοντομάνικο πουκαμισάκι δεν συνάδει με το πρωτόκολλο αλλά εν πάσει περιπτώσει δεν είναι τόσο εξοργιστικό όσο τα σανδάλια.

Τυπικά βέβαια κακώς του επέτρεψαν την είσοδο στο Προεδρικό Μέγαρο και με αυτό το πουκάμισο.

Εν συνεχεία μας γνωστοποιεί ο Πωλ Ευμορφίδης ότι θα συμμετέχει και στο ριάλιτι του ΑΝΤΙ, το Dragon’s Den ένα τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, που έρχεται και στην Ελλάδα.

«Ποτέ δεν έχω αισθανθεί επιτυχημένος με τη στατική έννοια που κάνει κάποιον να επαναπαύεται. Νιώθω λες και τώρα αρχίζουν όλα, συνεπώς πρέπει να είμαι φρέσκος και ετοιμοπόλεμος» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Coco mat.

Ουδείς αμφισβήτησε την επαγγελματική του επάρκεια και την επιχειρηματική του ικανότητα.

Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι πήγε σε μία εκδήλωση πληρωμένη από τον ελληνικό λαό στην οποία εκ του πρωτοκόλλου είχε την υποχρέωση να είναι ενδεδυμένος κατάλληλα και εμφανίστηκε με αμφίεση συνταξιούχου που επέστρεφε από την παραλία στα Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις