Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ιωάννα Κολοβού: Νέα ένταση έξω από το σπίτι της – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πανό και πλακάτ - video


 Η διαδικασία της έξωσης στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού μπορεί να έχει σταματήσει προσωρινά, όμως ο κόσμος δεν έχει απομακρυνθεί από το σημείο. Αντιθέτως, έχει μπει μέσα στην οικία, ενώ πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, το σπίτι παραμένει ανοιχτό και χωρίς πόρτα (την οποία έσπασε η Αστυνομία για να μπει δικαστικός επιμελητής λόγω χρεών 15.000 ευρώ), ενώ μέσα έχουν μπει γείτονες και δεν αφήνουν να συνεχιστεί η διαδικασία.

Παράλληλα, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω στο δρόμο κρατώντας πανό και πλακάτ, όπου διαμαρτύρεται για την έξωση που γίνεται στη συνταξιούχο δημοσιογράφο, με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία».

Η ίδια η κυρία Κολοβού εμφανίστηκε συγκινημένη και μάλιστα μίλησε στον κόσμο που δηλώνει τη συμπαράστασή του.

Σημειώνεται, ότι η έξωση μέχρι στιγμής έχει σταματήσει, ενώ ο δικαστικός επιμελητής έφυγε με αστυνομική συνοδεία και με αποδοκιμασίες από τον κόσμο

Ακολουθούν φωτογραφίες του Newsbeast:



Μετά τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι, ξεκίνησε πορεία προς την πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου. 

ΕΦ.ΣΥΝ. / ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η έφοδος στο σπίτι

Νωρίς το πρωί, ντροπιαστικές εικόνες έλαβαν χώρα στην οικία της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου που πλειστηριάστηκε για χρέος 15.000 ευρώ: αστυνομικοί, λίγο πριν τις 8:00, έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι και μπήκαν στο σπίτι της για να πραγματοποιηθεί έξωση. Ακολούθησε καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στην οικία με την Ιωάννα Κολοβού να μην είναι παρούσα.

Η ίδια κατήγγειλε ότι της απαγορεύτηκε να μπει στο σπίτι. «Έχω πρόβλημα υγείας και μου λένε να πάω τουαλέτα δίπλα στους γείτονες», υπογράμμισε,  τονίζοντας: «Με πέταξαν έξω, πάει, αυτό ήταν, τελείωσε».

► Η Ιωάννα Κολοβού, όπως η ίδια έχει πει, ζει με μια σύνταξη 700 ευρώ. Πριν λίγο καιρό είχε γίνει και πάλι προσπάθεια απομάκρυνσής της από το σπίτι της, όμως, με τη δυναμική συμμετοχή αλληλέγγυων η έξωση δεν έγινε, ενώ προχώρησαν δικαστικές διαδικασίες για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης. Αν και έγινε προσπάθεια εξόφλησης των χρεών και επαναγορά του σπιτιού από τον νέο ιδιοκτήτη που το αγόρασε (μέσω fund) δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις