Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ... Ο κύβος ερρίφθη στις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται η καταστροφή του Τεμένους του Ομαρ


 Ο ακροδεξιός πολιτικός Itamar Ben-Gvir που δήλωσε ότι  θα γκρεμίσει το τέμενος Αλ Άκσα θα είναι ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ συμφωνίας συνασπισμού με το κόμμα Λικούντ του υποψήφιου πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε μια δεξιά κυβέρνηση που θα ήταν η πιο Ιστορική κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας.

Γίνεται αντιληπτό, τι σηματοδοτεί αυτό;;;

Τον ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…

Τι είπαμε για τον Κάρολο της Αγγλίας, εδώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;

Πως δεν θα ορκιστεί μονάρχης… θα παραχωρησει την θέση του στον ΓΟΥΙΛΙΑΜ… WILL I AM…

Ιούνιο με Ιούλιο, θα ορκιστεί ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ…

Δυναμώστε την Πίστη σας στον Θεό, γιατί θα Τον χρειαστούμε…

Με το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρα, ανοίγουν οι Πύλες της Κολάσεως… 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Να θυμίσω τι είχα γράψει μήνες πριν εδώ… εδώ… και κυρίως  εδώ… με την επιστροφή Νετανιάχου στην εξουσία και το Ακροδεξιό Θρησκευτικό (!!!) Σιωνιστικό Πολιτικό Κόμμα, ως συγκυβέρνηση…

Ο ακροδεξιός πολιτικός Itamar Ben-Gvir που δήλωσε ότι  θα γκρεμίσει το τέμενος Αλ Άκσα θα είναι ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ συμφωνίας συνασπισμού με το κόμμα Λικούντ του υποψήφιου πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε μια δεξιά κυβέρνηση που θα ήταν η πιο Ιστορική κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας.

Η συμφωνία έρχεται αφού η δεξιά συμμαχία του Νετανιάχου κέρδισε μια άνετη νίκη στις κοινοβουλευτικές εκλογές αυτού του μήνα. Ο Νετανιάχου συνεχίζει ακόμη τις συνομιλίες με τρία άλλα κόμματα για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα (χθες το βράδυ) προς μια πλήρη συμφωνία συνασπισμού, προς τον σχηματισμό μιας πλήρως, πλήρως δεξιάς κυβέρνησης», δήλωσε ο Μπεν-Γκβίρ, ηγέτης του κόμματος Εβραϊκή Δύναμη, σε δήλωση.

Ο Ben-Gvir, ο οποίος καταδικάστηκε το 2007 για ρατσιστική υποκίνηση κατά των Αράβων και υποστήριξη μιας ομάδας που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ασφαλείας που περιλαμβάνει την ευθύνη για την Αστυνομία των Συνόρων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής δήλωσε ότι ο διορισμός που έχει «δυνητικά καταστροφικό αντίκτυπο στην ισραηλινή – παλαιστινιακή σύγκρουση» και θα εμποδίσει την αναβίωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Mairav Zonszein, ανώτερος αναλυτής του Ισραήλ στο International Crisis Group, είπε ότι το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ασφαλείας του Ben-Gvir θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι στη Δυτική Όχθη, η οποία βρίσκεται υπό τον αποτελεσματικό έλεγχο του ισραηλινού στρατού.

Από την άλλη, η Παλαιστίνη προειδοποίησε για αλλαγή του «status quo» στο τζαμί Αλ Άκσα, μετά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του ορισθέντος πρωθυπουργού Νετανιάχου και του εξτρεμιστή μέλους της Κνεσέτ Ιταμάρ.

Αυτό έγινε σε δήλωση του Παλαιστινιακού Υπουργείου Εξωτερικών, που είδε το πρακτορείο Anadolu, σχολιάζοντας δεκάδες επικούς που εισέβαλαν στο τέμενος Αλ Άκσα στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Το υπουργείο ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψε ο Νετανιάχου με τον Μπεν Γκβίρ δίνουν στον τελευταίο «εκτεταμένες εξουσίες να ασκήσει τη ρατσιστική αποικιακή πολιτική και τις θέσεις του κατά του ευλογημένου τζαμιού Αλ Άκσα και την προσπάθειά του να επιφέρει ριζικές και μεγάλες αλλαγές στο υπάρχον ιστορικό. και νομική πραγματικότητα».

Το «status quo» είναι η κατάσταση που επικρατούσε στους ισλαμικούς και χριστιανικούς ιερούς τόπους κατά την Οθωμανική περίοδο και συνεχίστηκε κατά την περίοδο της βρετανικής εντολής στην Παλαιστίνη και της Ιορδανικής κυριαρχίας μέχρι και μετά την ισραηλινή κατοχή της Ιερουσαλήμ το 1967.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι «θεωρεί πολύ σοβαρά» τα αποτελέσματα και τις εισαγωγές στο τέμενος Αλ Άκσα και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα και τα Ηνωμένα Έθνη «να εκφράσουν τα υψηλότερα επίπεδα προσοχής, την επαγρύπνηση και την προσοχή έναντι των κινδύνων που εγκυμονούν από αυτές τις καταιγίδες, με τη συνοδευτική εκτέλεση ταλμού τελετουργιών στις αυλές του τζαμιού, ειδικά υπό την κυριαρχία του Netanyahu bin Ghafir και των οπαδών τους.

Και προειδοποίησε ότι αυτές οι εισβολές «εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της κατοχικής δύναμης να διαιωνίσουν τη χρονική διαίρεση του τζαμιού, εν αναμονή της χωρικής διαίρεσης, αν όχι της πλήρους καταγωγής του και της κατασκευής της υποτιθέμενης δομής στη θέση του».

Τόνισε ότι οποιεσδήποτε αλλαγές στην πραγματικότητα του τζαμιού είναι «μια άμεση απειλή για την έκρηξη του πεδίου των συγκρούσεων και ολόκληρης της περιοχής». Κάλεσε για ταχεία αραβική και ισλαμική δράση «για να συντονίσουν τις προσπάθειές τους και να συμφωνήσουν σε ένα πρόγραμμα δράσης για την παροχή της διεθνούς προστασίας για την Ιερουσαλήμ και τα ιερά της».

Οι εισβολές συνεχίστηκαν

Από την άλλη πλευρά, το Τμήμα Ισλαμικών Κληροδοτημάτων στην Ιερουσαλήμ ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι δεκάδες έποικοι εισέβαλαν στο τέμενος Al-Aqsa το πρωί της Κυριακής σε ομάδες από την Πύλη Mughrabi, υπό την αυστηρή προστασία της ισραηλινής αστυνομίας, και έκαναν ταλμουδικές τελετουργίες. στις αυλές του και πραγματοποίησε προκλητικές ξεναγήσεις.

Εξτρεμιστικές ομάδες κινητοποιούν τους υποστηρικτές τους για να πραγματοποιήσουν μαζική επίθεση στο τέμενος στη γιορτή «Χανούκα» (τα φώτα), που οι Εβραίοι γιορτάζουν στις 18 Δεκεμβρίου για 8 ημέρες.

Κραυγή αγωνίας από τον  επικεφαλής της επιτροπής της Ιερουσαλήμ για την καταπολέμηση του Ιουδαϊσμού, Nasser Al-Hadmi, δήλωσε: Το επόμενο στάδιο που είναι πιο εγκληματικό και ακραίο για την κατάληψη του τζαμιού Al-Aqsa και της Ιερουσαλήμ από το προηγούμενο στάδιο, ειδικά μετά τον σχηματισμό της κατοχικής κυβέρνησης.  

Στα σχέδια του Ισραήλ είναι  εντός του 2023 να ανεγερθεί ο 3 ναός του Σολομώντα

Ο Al-Hadmi τόνισε σε δηλώσεις Τύπου ότι η κατάσταση πρόκλησης που προέκυψε στην Ιερουσαλήμ, το κατεχόμενο, η Δυτική Όχθη και η δύναμη της αντίστασης στη Γάζα, είναι όλα τα στοιχεία που θα καταστήσουν το έγκλημα της κατοχής για την απώλεια, με το Horriya News. .

Και πρόσθεσε, «Ο λαός της πόλης της Ιερουσαλήμ, ανυπεράσπιστος, εκτός από την πίστη και την πίστη του, είναι, αντίθετα με τις προσδοκίες, ο ισχυρότερος κρίκος. Η πυξίδα τους είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δεν υπάρχει καμία εξουσία εκτός από την αρχή κατοχής κυνηγώντας τους όπως η περίπτωση των αδελφών τους στη Δυτική Όχθη και η ηγεσία τους από τον δρόμο τους δεν τους επιβάλλεται από έναν κατακτητή».

Και πρόσθεσε: «Σε μια στιγμή που ο Μπεν Γκβίρ και αυτό που εκπροσωπεί ανακοινώνει την πρόθεσή του να αλλάξει την πραγματικότητα του τζαμιού Αλ Άκσα και το καθεστώς κατοχικής κυριαρχίας στην πόλη της Ιερουσαλήμ, η αντίσταση παρακολουθεί επίσης τις ενέργειες της κατοχικής κυβέρνησης και οι καταπατήσεις της. . στο τέμενος Al-Aqsa και την πόλη της Ιερουσαλήμ και τον λαό της, και η απάντηση της στις απειλές του Ben Gvir που ήταν μέσα σε αντίσταση».

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο εξτρεμιστής «Μπεν Γκβίρ», που τοποθετήθηκε στη θέση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας στην κατοχή, δεσμεύτηκε να εργαστεί για να αλλάξει το σημερινό status quo σχετικά με τις προσευχές των εποίκων στο Τζαμί Αλ Άκσα, για την ενίσχυση των φυλακίων οικισμών στη Δυτική. . Όχθης και να αλλάξει τις οδηγίες για το άνοιγμα πυρός στους Παλαιστινίους.

Δεκάδες έποικοι εισβάλλουν σχεδόν καθημερινά στις αυλές του ευλογημένου τζαμιού Al-Aqsa, υπό αυστηρή προστασία από τις δυνάμεις κατοχής, και πραγματοποιούν ταλμουδικές τελετουργίες στις πύλες του τζαμιού.

Οι λεγόμενες «ομάδες του ναού» σχεδιάζουν μεγάλη κλίμακα εισβολές στο ευλογημένο Τζαμί Αλ Άκσα, σε αυτό που ονομάζεται εβραϊκή γιορτή «Ανουάρ / Χανουκά», που ξεκινά στις 18 του επόμενου μήνα.

 

Πηγή:https://palinfo.com

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις