Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αυτή είναι η 19χρονη που σκότωσε ο 25χρονος σύντροφός της


 Ένα 19χρονο κορίτσι είναι το θύμα της νέας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στον Πειραιά. Ο 25χρονος σύντροφός της , την πυροβόλησε στο κεφάλι και παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο στον καταψύκτη.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής από τη νέα γυναικοκτονία και μιλούν για έναν οξύθυμο χαρακτήρα του 25χρονου. Ο καθ’ ομολογία δράστης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι τη ζήλευε παράφορα. Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τριγυρνά όλο το βράδυ προτού αποφασίσει και πάει να παραδοθεί το πρωί στην Ασφάλεια Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 25χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε.

Γυναικοκτονία

Στους αστυνομικούς ο δράστης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και παραδέχτηκε ότι την ζήλευε πολύ και ότι τσακώνονταν συχνά. Τούς υπέδειξε ότι η 19χρονη είναι στο σπίτι νεκρή και αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το όπλο του εγκλήματος μέσα στο σπίτι, όπου ο δράστης τούς είπε ότι το έχει κρύψει στον καταψύκτη. Συγκλονισμένοι από το έγκλημα είναι φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού. Η 19χρονη εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα και ο 25χρονος σε μπαρ στην Τρούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις