Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΑΦΟ: Θύμα του εμβολίου και της εγκληματικής αμέλειας των γιατρών - 3ο Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια


 *Η φωτογραφία είναι από τον τομέα 21, 3ο Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια

Θύμα τουεμβολίου και της εγκληματικής αμέλειας των γιατρών 

Ο κύριος Πλεύρης, ο Πρωθυπουργός της χώρας, το πολιτικό και κρατικό σύστημα και τα κυρίαρχα ΜΜΕ κάνουν συνεχώς αναφορά στην “επιστήμη” που κάποιοι δεν ακολουθούν και συνεχίζουν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει μια “πανδημία” και ότι για τη κατάσταση στη χώρα μας ευθύνεται ένας αναπνευστικός ιός, για τον οποίο θα πρέπει όλοι να συνεχίζουμε να φοβόμαστε.

Βέβαια δεν μας λέει ο κος Πλεύρης και οι υπόλοιποι, σε ποια επιστήμη αναφέρονται. Στη δική τους;

Έχοντας ως ομάδα αναλύσει, για περισσότερο από δύο χρόνια, δεδομένα, μαρτυρίες, στατιστικά, μελέτες, δημοσιεύματα κλπ, μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ίδια η κυβέρνηση προκάλεσε την, καλά ενορχηστρωμένη και με επαγγελματικό τρόπο, “πανδημία”Η ίδια η κυβέρνηση και το παρα-κράτος που, “απλά εκτελεί εντολές”, είναι υπεύθυνο για τη τραγική κατάσταση στην γενική υγεία των πολιτών στην Ελλάδα.

Μπορεί πλέον πολύ εύκολα να αποδειχθεί με στοιχεία. Η κρατική “πανδημία” δημιουργήθηκε κυρίως:

-Με τη χρήση ανούσιων και παράλογων μέτρων (από τα σκληρότερα στον πλανήτη) τα οποία προκάλεσαν ένα τσουνάμι παράνοιας και επίδειξης του πώς λειτουργεί ένα αυταρχικό κράτος. Η μόδα της μασκοφορίας και των κοινωνικών αποστάσεων είχε τεράστια απήχηση στη χώρα μας και το κράτος έκανε τα πάντα ώστε να επιβάλλει ότι υπήρχε στη πιο τρελή φαντασία του κάθε κρατικού υπαλλήλου.

-Τα μέτρα αυτά, με τη βοήθεια της μαζικής παραπληροφόρησης, προκάλεσαν πανικό στο γενικό πληθυσμό. “Σοκ και δέος”, χρήση “θεραπευτικών πρωτοκόλλων” που σκότωσαν περισσότερους από ότι θα έσωζαν, παράλογοι εγκλεισμοί, επιβολή τρομοκρατίας -με τη χρήση βίας και αστυνόμευσης από ανεκπαίδευτους “νταήδες”-, χρηματικά πρόστιμα.

-Στο θέμα της μαζικής παραπληροφόρησης, μεγάλο ρόλο έπαιξε η λανθασμένη χρήση της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που αυτή πλέον παρέχει. Εκτός από τους γνωστούς παπαγάλους, που έδιναν ιατρικές συμβουλές σε εκατομμύρια κατοίκους -και που κάποτε θα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη για τα ψέματα που διέδιδαν-, ήρθε να προστεθεί η μαζική χρήση -σε βαθμό ψύχωσης- ηλεκτρονικών μέσων και πλατφορμών , οι οποίες ελέγχονται από εταιρείες κολοσσούς που έχουν ως μοναδικό σκοπό, το κέρδος. Τα κλασσικά ΜΜΕ μετέδιδαν απόψεις και θεωρίες από κάποιους “ειδικούς” -με το αζημίωτο βέβαια, βλέπε λίστα Πέτσα- και τα νέα, ηλεκτρονικά μέσα με τους περίφημους fact-checkers να διαγράφουν αυτά που τα αφεντικά τους (δηλαδή η φαρμακοβιομηχανία) δεν θέλουν να γράφεται και να ακούγεται.

-Με την έμμεση απειλή προς φτωχοποίηση αν δεν “συμμετέχεις στο κοινό καλό”, η απόλυτη φτωχοποίηση των αντιφρονούντων (απώλεια εργασίας, αναστολές, παραπομπή σε πειθαρχικά συμβούλια) και επιβολή κοινωνικού αποκλεισμού. Λασπολογία και χρήση φόβου και έντονης ψυχολογικής πίεσης, επιβολή του αισθήματος “ενοχής” σε όποιον δεν “συμμετείχε” και ήταν “αντί”. Απαγόρευση εισόδου σε νοσοκομειακές μονάδες, εστιατόρια, θέατρα, εκδηλώσεις. Ο απόλυτος διχασμός και στοχοποίηση μέρους ενός πληθυσμού.

-Ανυπαρξία του κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού, που υπό την “πίεση εκ των άνωθεν”, απλά μετατράπηκε σε απλό forwarder Ευρωπαϊκών εντολών και συστάσεων. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ρόλος του ΕΟΦ είναι να ελέγχει τι κυκλοφορεί στην Ελληνική “αγορά” και θα έπρεπε να είναι περισσότερο “σοβαρός”. Αυτό σημαίνει ανάλυση, μελέτη και έρευνα σχετικά με μια νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται μαζικά στους κατοίκους της χώρας, και όχι να ασχολείται μόνο με σαμπουάν και κρέμες χεριών. Χαρακτηριστικό εδώ το παράδειγμα της “ανάλυσης φαρμακοεπαγρύπνησης”, η οποία ουσιαστικά συνέταξε μια ιδιωτική εταιρεία συμβούλων.   

-Με τη χρήση πειραματικών σκευασμάτων, τα οποία δοκιμάστηκαν και χορηγήθηκαν μαζικά σε ανυποψίαστους πολίτες, και την υπόσχεση-ψευδαίσθηση της “απόκτησης ελευθερίας“. Είναι πλέον αποδεδειγμένο και καταγεγραμμένο σε αμέτρητες μελέτες και από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, προκύπτει ότι τα σκευάσματα αυτά (τα οποία χορηγήθηκαν πολλάκις σε κάθε άτομο), όχι μόνο δεν έκαναν αυτά που οι κατασκευαστές υποσχέθηκαν στους “καταναλωτές”, αλλά χειροτέρεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και προκάλεσαν ανεπανόρθωτες βλάβες σε αρκετούς ανθρώπους. Και αρκετούς τους σκότωσαν. Τα σκευάσματα αυτά διαφημίστηκαν έντονα από “ηγέτες”, “ειδικούς”, πολιτικούς και τηλεπερσόνες, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι αυτοί “γνωστοί” έχουν στενές επαφές με τη φαρμακοβιομηχανία και κερδίζουν έμμεσα ή άμεσα από τη συνεχιζόμενη “πανδημία”. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι 40+ πολιτικοί στη Γερμανία και τη Κύπρο που συνδέονται με εταιρείες παραγωγής test-kit και μασκών καθώς και η ίδια η κα Von der Leyen με την ανταλλαγή sms (που..χάθηκαν) με τον CEO της Pfizer (και για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει ποινική διαδικασία).

-Στα παραπάνω θέματα, ήρθε να προστεθεί και το γεγονός ότι η χώρα μας έχει καταντήσει το πειραματόζωο της Ευρώπης. Νέες τεχνολογίες, που μοναδικό σκοπό έχουν την πλήρη παρακολούθηση και συλλογή των δεδομένων των πολιτών δοκιμάζονται σε πιο έντονο ρυθμό, σε σύγκριση με άλλες χώρες του πλανήτη, στον Ελλαδικό χώρο. Wallet, gov.gr App, ηλεκτρονικά “καλάθια”, δηλώσεις test σε κυβερνητική πλατφόρμα, έλεγχοι εισόδου-εξόδου, αποστολή sms, φόρμες PLF, αποθήκευση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε cloud server πολυεθνικών μονοπωλίων.
Πρόσφατα ιδρυθέντες εταιρίες στη Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, ψάχνουν για αναλυτές δεδομένων και PR. Δεν ψάχνουν για γιατρούς και επιστήμονες.
Όσον αφορά τη μαζική αυτή συλλογή δεδομένων, μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας παρακολουθούσε δημοσιογράφους, πολιτικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και μάλλον του αρέσει γενικά να “ακούει” και να “μεταφέρει” αυτά που μαθαίνει. Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας. Είναι η αποδεδειγμένη, σκληρή πραγματικότητα. Απλά ο πολιτικός αυτός ενημερώθηκε ότι υπάρχουν πιο έξυπνοι τρόποι (software) να υποδουλώσεις και να υπνωτίσεις, έναν ολόκληρο λαό. Η Ελλάδα έχει “καταντήσει” ένα τεράστιο hub συλλογής δεδομένων, στο πλαίσιο του “μοντέλου της Κίνας”, το οποίο φαίνεται να αρέσει στους σύγχρονους μικρο-δικτάτορες, που η “ηγεσία” της ΕΕ επαινεί και εξοπλίζει και προωθεί ως μοντέλο-πρότυπο. Σοβαρό πρόβλημα δε, αποτελεί το γεγονός ότι ενώ πλέον το σκάνδαλο Watergate θυμίζει παιδική χαρά, κανένα μεγάλο Ευρωπαϊκό ΜΜΕ δεν έχει αναφερθεί στην κατάσταση. Όλα μέλι-γάλα στην Ελλάδα. 

Όλα τα άνωθεν, μαζί με την ολοκληρωτική διάλυση του Εθνικού συστήματος υγείας και τη διασπορά τρόμου και διχόνοιας στο νοσηλευτικό προσωπικό, οδήγησαν στη τραγική κατάσταση -σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως- που βιώνει η χώρα μας.

Όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω συμπεράσματα, ας μας αποδείξει που κάνουν λάθος σε αυτά που φωνάζουν χιλιάδες άνθρωποι σε αυτή τη χώρα, που αποδεδειγμένα πλέον και με στοιχεία, είχαν και συνεχίζουν να έχουν δίκιο.
Γιατί υπάρχουν τα στοιχεία που μπορούν να τα αποδείξουν όλα. Και τα στοιχεία αυτά δείχνουν επίσης τις εγκληματικές ενέργειες του παράλογου και, πολιτικά οδηγούμενου, κρατικού μηχανισμού.

Κύριοι πολιτικοί, μεγαλογιατροί, “ειδικοί”, μεγαλοδημοσιογράφοι, κρατικοί υπάλληλοι, πληρωμένοι από τις πολυεθνικές -που συνέβαλλαν στη δημιουργία αυτού του χάους- fact-checkers:
Μέχρι σήμερα δεν έχετε καταφέρει να αμφισβητήσει όλα αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ και καιρό και που μέχρι πρότινος κάνατε τα πάντα να φιμώσετε και να λασπολογήσετε ως “θεωρίες συνωμοσίας”.

Σε άλλες χώρες έχουν ήδη ξεκινήσει να συζητάνε για τις πληγές που άφησαν 2,5 χρόνια απόλυτης παραφροσύνης. Στην Ελλάδα παραμένει το θέμα ταμπού, το κράτος έδειξε τον καλύτερό του εαυτό προς τους πολίτες αυτής της χώρας και έκανε τα πάντα για να τους “σώσει”.

Στο “τιμόνι” αυτής της χώρας βρίσκεται μία τυραννική ηγεσία. Ένας Σατράπης που δεν νοιάζεται για τους κατοίκους της επικράτειας και που θα κάνει τα πάντα, ακόμα και αν ο κόσμος συνεχίζει να χάνει τις ζωές του από τις εγκληματικές του αποφάσεις, ώστε να μείνει στην εξουσία και να ολοκληρώσει το “μεγαλούργημα” του.

Το παρα-κράτος που έχει στηθεί κρατάει ομήρους της παραφροσύνης, του σαδισμού και του μίσους του, 10 εκατομμύρια ανθρώπους.

Είναι στην ευχέρεια του καθενός να αποφασίσει αν θα συνεχίσει, με σκυμμένο το κεφάλι, να ανέχεται ακόμα τη κατάσταση. Να ανέχεται τον Σατράπη.

Βγάλτε επιτέλους τις μάσκες και τα προσωπεία. Το μέλλον είναι δικό μας. Δεν είναι δικό τους.  


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις