Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ο διεφθαρμένος οργανισμός FDA παραδέχεται: H Eκστρατεία κατά της ιβερμεκτίνης ήταν ανυπόστατη κι έγινε για να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο!


 Σύμφωνα με το επιχείρημα που προβλήθηκε από κυβερνητικούς δικηγόρους κατά τη διάρκεια πρόσφατης ακρόασης, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), κορόιδεψε τον κόσμο για τη χρήση της Ιβερμεκτίνης ως θεραπεία του Covid-19. Ισχυρίζεται τώρα ότι η εκστρατεία έγινε για ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν το θανατηφόρο εμβόλιό τους.

«Οι αναφερόμενες δηλώσεις δεν ήταν οδηγίες. Δεν ήταν υποχρεωτικές. Ήταν συστάσεις…. Είπαμε τι προτείνουμε να κάνουν τα κόμματα. Είπαμε, για παράδειγμα, γιατί δεν πρέπει να παίρνετε ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID-19 και είναι προτιμότερο το εμβόλιο. Δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να το πάρετε. Δεν είπαμε ότι είναι επικίνδυνο ή παράνομο. Επίσης, δεν είπαμε ότι οι γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν ιβερμεκτίνη», είπε ο Isaac Belfer, ένας από τους δικηγόρους, στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της ακρόασης την 1η Νοεμβρίου στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Τέξας.

Ωστόσο η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική!

Το 2021 ο FDA δημιούργησε ένα χλευαστικό άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία ή την πρόληψη του COVID-19», Γράφοντας στο Twitter: «Δεν είσαι άλογο. Δεν είσαι αγελάδα. Σοβαρέψου…”

Μια δεύτερη καμπάνια στο Twitter είχε ως εξής: «Κρατήστε την για τα άλογά σας. Η ιβερμεκτίνη μπορεί να είναι στην τάση, αλλά εξακολουθεί να μην είναι εξουσιοδοτημένη ή εγκεκριμένη για τη θεραπεία του COVID-19

Ο FDA είχε γράψει επίσης ένα άρθρο στην ακόλουθη ερώτηση σε διαφορετική σελίδα που αναφέρεται από τους Times με τίτλο: «COVID-19 και Ιβερμεκτίνη που προορίζεται για ζώα.” που επίσης απέτρεπε να λάβουμε την θεραπεία.

Τότε είχαμε γράψει ένα άρθρο: Ο FDA έχει εγκρίνει την ιβερμεκτίνη για χρήση σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ απο το 1996 – τα μέσα ενημέρωσης ψεύδονται σκοπίμως

Αυτό το συνταγογραφούμενο αντιπαρασιτικό, το οποίο χρησιμοποιείται χρόνια σε ανθρώπους αλλά επειδή χρησιμοποιείται και σε άλογα, η προπαγάνδα των ΜΜΕ προσπάθησε να το απαξιώσει. Το αποτέλεσμα ήταν οι γιατροί να μη την συνταγογραφούν, τα φαρμακεία να μην την πουλάνε και να χάνονται ζωές άδικα.

Η Ιβερμεκτίνη έχει τεράστια επιτυχία στη θεραπεία ήπιων και μέτριων περιπτώσεων Covid-19, καθώς και ως προληπτικό αλλά σύμφωνα με έρευνες βοηθάει ακόμη και στις παρενέργειες του εμβολίου αλλα και είναι ισχυρό ως αντικαρκινικό φάρμακο

Η ιβερμεκτίνη χρησιμοποιήθηκε ευρέως στα αρχικά της στάδια και, σύμφωνα με την επαρχία του Ούταρ Πραντές στην Ινδία, η οποία έχει πάνω από 200 εκατομμύρια κατοίκους, «Έριξε τους θανάτους σε χαμηλά επίπεδα».

Η χρήση της Ιβερμεκτίνης μείωσε κατακόρυφα τους θανάτους στην Ινδία

Ξεχωριστά, η ινδική κυβέρνηση έχει υποστηρίξει μια σειρά από μελέτες, πολλές από τις οποίες διεξήχθησαν στο κορυφαίο δημόσιο ιατρικό πανεπιστήμιό τους (AIMS).

Η Ινδία μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να μηνύσει επιστήμονα του ΠΟΥ για μαζική δολοφονία: Την κατηγόρησαν ότι εξαιτίας της παρέβλεψαν την Ιβερμεκτίνη που θα έσωζε ζωές!

Κάποιες απο αυτές και πολλές άλλες μελέτες προβάλαμε στο anazitiseis.gr αλλά εκείνη την εποχή και μόνο το όνομα Ιβερμεκτίνη, ήταν αρκετό για να σου κατεβάσουν την ανάρτηση τα Ellinika Hoaxes, ως “επικίνδυνη ιατρική παραπληροφόρηση”, αναφερόμενοι μάλιστα στις διατάξεις του FDA, που σήμερα με την σειρά του ισχυρίζεται πως δεν έκανε ποτέ…

Η απόλυτη κοροϊδία!

Δεν ξεχνάμε πως αυτοί οι απατεώνες προσπάθησαν να βγάλουν νόμους για να τιμωρούν την εναλακτική ενημέρωση επειδή δήθεν ανεβάζει fake news και θέτει τους ανθρώπους σε κίνδυνο. Ο λόγος που πιθανόν δεν κατάφεραν να κάνουν τέτοιο νόμο, είναι γιατί η “τσιμπίδα” θα έπιανε τελικά τα συστημικά ΜΜΕ που εδώ και τρία χρόνια έχουν τρελάνει με ψέματα το κόσμο!

Δείτε μερικά απο τα απαγορευμένα μας άρθρα με την Ιβερμεκτίνη:

Η «εκκωφαντική» σιωπή ως προς την ιβερμεκτίνη – Μεγάλη έρευνα, με όλα τα στοιχεία!

Η Θεραπεία με ιβερμεκτίνη κατά του κορωνοϊού – Έχει βοηθήσει εκ. ανθρώπους να αναρρώσουν χωρίς καθόλου νοσηλεία!

Η ιαπωνική φαρμακευτική εταιρεία Kowa επιβεβαιώνει την θεραπευτική δράση της Ιβερμεκτίνης έναντι στο κορονοϊό!

Ετοιμοθάνατος ασθενής με COVID19 αναρρώνει μετά από δικαστική απόφαση να του χορηγηθεί στο νοσοκομείο Ιβερμεκτίνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.