Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

«Kαλάθι του φτωχού»: Αυξήσεις πάνω από 70%! – Η μεγάλη απάτη Επικοινωνιακό τέχνασμα του Άδωνι Γεωργιάδη καταγγέλλει το INKA


 Σε μεγάλο «φιάσκο» έχει αναδειχθεί το καλάθι του «φτωχού»  που «εμπνεύστηκε» ο Άδωνις Γεωργιάδης καθώς οι αυξήσεις στα βασικά αγαθά ξεπερνούν το 70% και το 146% στα προϊόντα που βγαίνουν από το καλάθι!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη επικοινωνιακή «φούσκα»… ever, αλλά κάποιοι θα πρέπει να πουν στην κυβέρνηση και στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι είναι πολύ άσχημο να παίζουν με τις ελπίδες των πολιτών που με το ζόρι βγάζουν το πρώτο… 20ήμερο του μήνα τους καθώς το το τελευταίο 10ήμερο το καλύπτουν είτε με δανεικά είτε με αποταμιεύσεις (όσοι είχαν ).

«Αν τολμήσει ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης να κάνει παρατήρηση στις αλυσίδες την επόμενη μέρα θα τελειώσει το καλάθι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ραυτόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών.

«Ένα μηδέν το καλάθι του νοικοκυριού. Απάτη» λέει με νόημα ο Γιώργος Λεχουρίτης πρόεδρος στο Ινστιτούτο Καταναλωτών, και τονίζει ότι αποτελεί επικοινωνιακό τέχνασμα του Άδωνι Γεωργιάδη. «Το ψέμα δεν έχει αλλοιώσει μόνο τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και την ΕΛΣΤΑΤ» συνεχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις