Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Όλo τo αρρωστημένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Ο Κλάους Σβάμπ έδωσε εντολή στις κυβερνήσεις να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες


 Όλο το αρρωστημένο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και πλέον οι εμπνευστές του ζητούν από τις κυβερνήσεις να επιταχύνουν τις διαδικασίες υπό το φόβο της εξέγερσης:

• Η αποστέρηση των ανθρώπων από κάθε περιουσιακό στοιχείο («δεν θα κατέχετε τίποτα», KlausSchwab)

• Το φαινόμενο του θερμοκηπίου που κατέστρεψε τις σοδειές.

• Η νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

• Η κρατικά υποβοηθούμενη ευθανασία για όποιον την επιθυμεί (και ανακύκλωση των πτωμάτων σε διατροφικό μέσο της μάζας).

• Η διατροφή της μάζας με πρωτεΐνες από έντομα, σκουλήκια, πλαγκτόν και ανακυκλούμενα πτώματα ανθρώπων.

• Οι υπερ-φρουρούμενες ειδικές ζώνες κατοικίας για την «αλήτ», και

• Τα υπερ-φρουρούμενα αγροκτήματα για την παραγωγή κανονικής τροφής για την «αλήτ»,στα οποία δεν επιτρέπεται η πρόσβαση (Bλ. Το Κεφ. Nohumanzonesτης Ατζέντας 2030)

Τα «εμβ#λια»-Frankensteinέχουν σχεδιαστεί για να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους, ενώ οι υπόλοιποι θα εξοντωθούν με την πείνα.

Τα φονικά «εμβόλι@» αντιπροσωπεύουν ένα από τα εργαλεία θανάτωσης για την επίτευξη της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο καταναγκαστικός εμβολι@σμός (που είναι δήθεν «εθελοντικός») αποσκοπεί στην εξόντωση των τρομοκρατημένων ευκολόπιστων μαζών που είναι τόσο κακώς ενημερωμένες ώστε να πιστεύουν ότι η «Μεγάλη» Κυβέρνηση και η BigPharma θέλουν να σώσουν τη ζωή τους.

Στην πραγματικότητα, φυσικά, τα εμβόλι@ είναι βιολογικά όπλα σχεδιασμένα να προκαλούν στειρότητα και μείωση του πληθυσμού. Ένα τεράστιο ποσοστό – δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τελικό αριθμό – όσων έχουν ήδη κάνει τα «εμβόλι@» θα πεθάνουν από αυτοσυναρμολογούμενους θρόμβους που τώρα γνωρίζουμε ότι περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις αγώγιμων στοιχείων όπως το αλουμίνιο, ο κασσίτερος και το νάτριο.

Όσοι αντιστέκονται στα εμβόλια είναι πιο δύσκολο να σκοτωθούν από τους ζηλωτές των «εμβ#λίων» γιατί δεν εκλιπαρούν για τις ενέσεις-θανάτου και δεν παρατάσσονται δουλικά στη σειρά για να τις κάνουν. Αυτούς, οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να τους εξαλείψουν με την πείνα λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων.

Αυτήν τη στιγμή, γνωρίζουμε ήδη ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αρκετή τροφή για να διατραφεί ο κόσμος κατά τη διάρκεια του 2023. Γιατί, απλώς δεν καλλιεργείται και δεν συγκομίζεται σε επαρκείς ποσότητες για να θρέψει 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Οι συνεχιζόμενες κυβερνητικές επιθέσεις στην προμήθεια τροφίμων (όπως αυτές της Ολλανδικής κυβέρνησης που διατάσσει τους κτηνοτρόφους να θανατώσουν τα κοπάδια τους) έχουν σχεδιαστεί για να επιδεινώσουν την έλλειψη τροφίμων και να επιταχύνουν τη μαζική πείνα.

Σχετικά λίγοι άνθρωποι προετοιμάζονται εφοδιαζόμενοι με εφεδρικές προμήθειες τροφίμων. Οι άλλοι, όταν διαπιστώσουν ότι τα ράφια είναι άδεια, θα πανικοβληθούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι μια μαζική εξέγερση πολιτών απέχει μόλις λίγους μήνες

Στο σημερινό podcast του Situation Update (Brighteon.com/96aca7d1-e100-4cba-a240-be171634d959), εξηγείται ότι το παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού μέσω των εμβ#λίων απέτυχε να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στο σύντομο χρονικό διάστημα που προβλεπόταν. Καθώς οι μειώσεις του νερού και της ενέργειας φθάνουν πλέον σε κρίσιμα επίπεδα, οι μαζικές εξεγέρσεις απέχουν μόλις μήνες. Η Δυτική Ευρώπη, συγκεκριμένα, πρόκειται να δει εξεγέρσεις πολιτών τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι θα παγώνουν και θα λιμοκτονούν.

Οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι η παγκόσμια έλλειψη τροφίμων έχει ήδη δημιουργηθεί. Γνωρίζουν επίσης ότι οι μαζικές εξεγέρσεις θα ξεκινήσουν καθώς η πείνα και η έλλειψη ενέργειας θα επιδεινωθούν. Έτσι, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα αντίστροφης μέτρησης στο «παιχνίδι» που δεν μπορεί να επαναπρογραμματιστεί.

Ως αποτέλεσμα, οι παγκοσμιοποιητές βιάζονται να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα πριν οι εξεγέρσεις τους ξεφύγουν από τον έλεγχο και πριν η χιονοστιβάδα ξεπεράσει την ικανότητα των κυβερνήσεων να τη συγκρατήσουν.

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από τη στρατολόγηση και τον οπλισμό 87.000 νέων -οπλισμένων- πρακτόρων της IRS στους οποίους λέγεται ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν «θανατηφόρα βία» εναντίον του αμερικανικού λαού.

(IRS: InternalRevenueService – Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων: ομοσπονδιακή υπηρεσία υπεύθυνη για τη συλλογή φόρων και την εφαρμογή του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων)


Στη Γαλλία, το Υπουργείο Εσωτερικών προσλαμβάνει χιλιάδες «πράσινους αστυνομικούς» που θα ενταχθούν σε ένοπλες ταξιαρχίες για την δίωξη υποτιθέμενων «περιβαλλοντικών εγκλημάτων».

Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των ένοπλων κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά, την Αυστραλία κ.λπ. είναι να πραγματοποιήσουν μαζικές εκτελέσεις αμάχων, καθώς ο πόλεμος των κυβερνήσεων κατά της ανθρωπότητας ξεκινάει.

Στις ΗΠΑ (που το παράδειγμά τους αντιγράφουν όλες οι χώρες) σκοπός της κυβέρνησης είναι να υπάρχει ένα fake-FBI, οπλισμένοι πράκτορες της IRS (που θα διαθέτουν τεράστιες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών), οπλισμένοι πράκτορες της ATF, κ.λπ., συγκροτώντας έναν ιδιωτικό στρατό που ελέγχεται από την εκτελεστική εξουσία, δεδομένου ότι αυτές οι επιχειρήσεις δεν εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του αμερικανικού στρατού, ο οποίος δεν μπορεί νόμιμα να διεξάγει πόλεμο σε αμερικανικό έδαφος.

Αλλά, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες μπορούν να κάνουν και θα κάνουν πόλεμο εναντίον του αμερικανικού λαού. Το κάνουν ήδη, με πράκτορες της ATF που πηγαίνουν τώρα από πόρτα σε πόρτα, απαιτώντας από τους πολίτες να παραδώσουν όπλα και ανταλλακτικά όπλων που αγόρασαν νόμιμα, για παράδειγμα. Εναπόκειται στους κυβερνήτες των πολιτειών να υπερασπιστούν τους κατοίκους τους ενάντια σε αυτούς τους ομοσπονδιακούς τυράννους, και αυτό θα πυροδοτήσει περιφερειακό πόλεμο με πολιτείες που κυριολεκτικά θα πολεμήσουν με τους fake ομοσπονδιακούς οργανισμούς που διευθύνονται από τον «αρχηγό» Τζο Μπάιντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις