Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Tα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» – H πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντωνίου μετά την εισαγγελική παραγγελία


 Τις πρώτες αντιδράσεις του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας μετά την εντολή του εισαγγελέα για διενέργεια έρευνας στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, κατέγραψε το STAR.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, που ήδη άρχισε μετά τα στοιχεία που διαβίβασε η Οικονομική Αστυνομία και τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις εφόδους που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης ζητεί, με την παραγγελία του, να διερευνηθεί η τέλεση 4 κακουργηματικών πράξεων: υπεξαίρεση, απιστία υπεξαίρεση, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Δεν περίμενα μετρά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ο πατήρ Αντώνιος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού» λέει από την πλευρά της η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, που νιώθει, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό αδικημένη.

Όμως στην αντεπίθεση περνούν και άνθρωποι του πατέρα Αντωνίου και ζητούν να δώσουν εξηγήσεις αν κάποιοι έκαναν κακό σε παιδί της δομής.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατερά Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε» ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου, σύμφωνα με το STAR.

Έξαλλη η πρεσβυτέρα με τους δημοσιογράφους

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τις καταγγελίες εις βάρος της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου», έκανε σήμερα η πρεσβυτέρα, σύζυγος του πατέρα Αντωνίου.

Η Σταματία Γεωργαντή βγήκε από τη δομή της «Κιβωτού» στον Κολωνό, ήταν έντονα εκνευρισμένη και προσπαθούσε να μπει γρήγορα στο αυτοκίνητο ενός ανθρώπου από τη δομή. Η πρεσβυτέρα όταν δεν κατάφερε να μπει στο όχημα, έχασε την ψυχραιμία της, πήγε να χτυπήσει με το χέρι της το τζάμι του Ι.Χ. και στην συνέχεια χτύπησε με δύναμη το πόδι της στο έδαφος.

Μάλιστα βλέποντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, δεν έκρυψε τα νεύρα της και, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», φέρεται να τους είπε: «ρε άι φύγετε από εδώ»

Στην συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο, το οποίο ανέπτυξε γρήγορα μεγάλη ταχύτητα και έφυγε από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.