Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Όταν το καταλάβεις... TOTE μπορεί να μάθεις να ψηφίζεις!!!

 

Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Τρέχεις να ψηφίσεις τους δυνάστες σου, τους δολοφόνους σου, τους βοσκούς που άλλοι τους διατάζουν για να είσαι

εσύ στο δικό του μαντρί σαν πρόβατο έτοιμο για την επόμενη σφαγή!!!

Ζούμε στην εποχή της λοβοτομής σου!!! Είσαι ο έξυπνος που ποτέ δεν σηκώνει το κεφάλι και μιας και κοιτάς την πάρτη σου... Ούτε καν τα ίδια σου τα παιδιά... Να απλώνεις τα κανία σου ξαπλώνοντας σε μια πολυθρόνα ως αγάς και να λες... Ωχ αδερφέ.... Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Ξέρουμε όλοι ποιος είσαι... Είσαι το πρόβατο, ο παρτακιας... Ο παπάρας που θα πάρει το επόμενο επίδομα, όπως και να το λένε αυτό... Θέρμανσης, φουλ πάς για να πας!!!

Αυτό το γομαρι που θα κάτσεις χωρίς να εργάζεται και θα λαμβάνει γιατί είναι έξυπνο το επόμενο επίδομα!!!

Και αφού ψήφισες έναν από αυτούς... Θα μπεις στο διαδίκτυο για να βρίζεις αυτόν που εσύ έβαλες μέσα στο μπουρδελακι σου την βουλή!!!

Δεν σου αρέσει ε; Δεν σου αρέσει που στα λέω!!!! Έκανες ποτέ τίποτα; Μάλλον όχι!!! Άσε ρε μαλακά... Άσε τους άλλους να κάνουν κάτι για εσένα και στο τέλος αν κάτι καλό γίνει τότε θα βάζεις μπροστά το γαμιμενο σου ΕΓΩ ως ήρωας του τίποτα και ότι εσύ τα έκανες όλα!!!

Κάτσε κάτω ρε πουστη... Με τις προοδευτικές σου ιδέες και μαλακίες... Κάνε ότι σου λένε... Μην σκέφτεσαι τίποτα... Γιατί απλά δεν έχεις εκεί μέσα τίποτα... Ακατοίκητο είναι!!!

Σκάσε ρε που θα μιλήσεις κι όλας!!! Μην μιλάς... Έτσι ή αλλιώς ποτέ δεν μίλησες ούτε έκανες... Μόνο έξυπνος το έπαιζες πάντα!!!

Τεμπέλης είσαι σαν αυτούς που ψηφίζεις είσαι!!! Αστείος και άχρηστος!!! Με εύκολο το κέρδος γιατί έτσι έμαθες, έτσι σου έμαθαν!!! Ο μαλακας του τσάμπα είσαι!!!

Γεμίσαμε καθίκια, λεχρίτες και βρωμιάρηδες... Κοινωνία της πλάκας!!!

Καληνύχτα μαλακά, η ζωή δεν είναι για πλάκα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις