Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

«Κιβωτός του Κόσμου»: Εντοπίστηκε θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου στην XIO – Τι δείχνει η έρευνα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς


 Μία θυρίδα η οποία συνδέεται με την «Κιβωτό του Κόσμου» εντοπίστηκε στην Χίο, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη για τα οικονομικά της ΜΚΟ και των μελών της προηγούμενης διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η θυρίδα ανήκει στη μητέρα του πατρός Αντωνίου. Η οικονομική αστυνομία ζήτησε από την τράπεζα να την σφραγίσει, έτσι ώστε ο διαχειριστής της να μην έχει πρόσβαση σε αυτήν.

Στα μέσα αυτής της εβδομάδας, στελέχη της οικονομικής αστυνομίας αναμένεται να μεταβούν στην Χίο προκειμένου να ελέγξουν την εν λόγω θυρίδα, σε μία προσπάθεια να βρουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η οικονομική αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των μελών του πρώην Δ.Σ. της «Κιβωτού». Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών τους δείχνουν να είναι μικροποσά.

Σε λογαριασμό της μητέρας του πατρός Αντωνίου εντοπίστηκαν 50.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Έως το τέλος της εβδομάδας, η οικονομική αστυνομία αναμένεται να έχει και τα αποτελέσματα των ελέγχων για τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων και τα εμβάσματα. Αυτά τα στοιχεία θεωρούνται σημαντικά ως προς την εξέλιξη της έρευνας, καθώς έτσι θα διαπιστωθεί εάν και πόσο μεγάλα χρηματικά ποσά διακινήθηκαν και προς ποιους λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις