Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πρωτομαγιά;

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο την Πρωτομαγιά, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις κινητοποιήσεις. Δεμένα θα είναι και τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας. Αναλυτικότερα, ακινητοποιημένοι για όλη την ημέρα θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του...



προαστιακού σιδηροδρόμου, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Από τις 7.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ θα κινηθούν τα λεωφορεία. Το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 8 το πρωί και μετά, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα οι συρμοί θα είναι ακινητοποιημένοι λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω 24ωρης απεργίας του ΟΣΕ. Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, καθώς οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» θα λειτουργήσει κανονικά. Την ίδια ώρα, προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες αναμένεται να προκαλέσει η 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει δύο ναυτεργατικά σωματεία για την Πρωτομαγιά, παραβλέποντας την απόφαση της ΠΝΟ για τετράωρη στάση εργασίας. Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού έχουν αποφασίσει απεργία από τις από ώρα 00.01 έως 24.00 της Τρίτης.


trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.