Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Παναγιωτόπουλος: «Αιωνία η μνήμη τους...»


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα στην επιμνημόσυνη δέηση στη....
μνήμη των Πεσόντων της Ναυτικής μας Αεροπορίας και ιδιαίτερα των Πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια την 31η Ιανουαρίου 1996, Υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου ΠΝ, Υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση ΠΝ και Αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού ΠΝ, η οποία τελέστηκε στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού (Κοτρώνι-Μαραθώνας).

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καράμπελας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και οι συγγενείς των πεσόντων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ).

Μετά το τέλος της τελετής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη θυσία τριών ηρωικών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πολεμικού μας Ναυτικού, τριών παιδιών του Ελληνικού Λαού, του Υποπλοίαρχου Χ. Καραθανάση, του Υποπλοίαρχου Π. Βλαχάκου και του Αρχικελευστή Ε. Γιαλοψού, που έπεσαν ηρωικά τη νύκτα των Ιμίων.

Τέτοιες ηρωικές συμπεριφορές, συμπεριφορές πεσόντων στην αποστολή τους και στην επιτέλεση του καθήκοντος, μας παραπέμπουν στις διαχρονικές αξίες και στα ιδανικά του γένους μας. Σε όλα αυτά που κράτησαν όρθιο τον Ελληνισμό στις συμπληγάδες της Ιστορίας.

Αυτές τις αξίες, αυτά τα ιδανικά, αυτά τα πρότυπα πρέπει να έχουμε μπροστά μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο Ελληνισμός και η Ελλάδα, με τη βεβαιότητα ότι αν έχουμε πυξίδα τέτοιες αξίες και τέτοια ιδανικά, θα βγούμε και πάλι γρήγορα μπροστά και θα σταθούμε πολύ πιο σύντομα, από ό,τι πιστεύουν ορισμένοι, στα πόδια μας γερά και δυνατά.

Αιωνία η μνήμη τους».


ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

<div class="MsoNormal">
Ο παρλαπίπας κάνει την δική του δημοσκόπηση….
Στην δεξιά στήλη του Παρλαπίπα…</span>
<span style="font-size: large;">Μπορείς και εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ) .
Σε ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

http://spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.