Ένα αεροσκάφος Airbus A320 με 181 επιβαίνοντες και επτά μέλη πληρώματος, βγήκε από το...
διάδρομο προσγείωσης χθες το βράδυ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Λιόν. Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά, προκλήθηκε δυσλειτουργία στις προγραμματισμένες πτήσεις.
Το ατύχημα συνέβη κατά τη διαδικασία της προσγείωσης στις 8:50 μ.μ. τοπική ώρα (19:50 GMT), ενός Airbus A320 της Air Méditerranée που εκτελούσε πτήση από την πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκο, προς την Λιόν.
Για άγνωστο λόγο, το Airbus βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου που βρίσκεται περίπου τριάντα χιλιόμετρα ανατολικά της γαλλικής πόλης.
Παρά το ατύχημα το αεροδρόμιο δεν έκλεισε, όπως ανέφεραν οι αερολιμενικές αρχές,
Εντούτοις όλες οι πτήσεις ανεστάλησαν προς το παρόν επισήμανε η ίδια πηγή, που ανέφερε ότι πέντε αεροσκάφη που έπρεπε ένα προσγειωθούν στη Λιόν οδηγήθηκαν σε άλλους προορισμούς.
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.