Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ(;) ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ!! ΠΡΟΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;....
 

(Με πρώτη αναφορά στις γενοκτονίες πριν από οτιδήποτε άλλο λένε οι πληροφορίες μας).
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Ολυμπία”, η Νέα Δημοκρατία κατέληξε στην πρόταση Νόμου που θα φέρει για το λεγόμενο “αντιρατσιστικό”. Η πρόταση αυτή λοιπόν, θα είναι ταυτόσημη με τις απαιτήσεις που είχε εκφράσει η Μαρία Ρεπούση στο περιβόητο σημείωμα που ήλθε στο φως της δημοσιότητας, αφού δεν υπάρχει αναφορά στις γενοκτονίες (στην ουσία αποκλείονται ρητώς) παρά μόνο στα εγκλήματα του ναζισμού!

Δηλαδή αυτό ακριβώς που ζητούσε η κυρία Ρεπούση. Τις αξίζουν συγχαρητήρια, αφού ως δείχνουν τα πράγματα κατάφερε να γελοιοποιήσει το κόμμα με τις περισσότερες έδρες στην βουλή και τώρα οι βουλευτές της πλειοψηφίας θα κληθούν να ψηφίσουν βάσει των επιταγών της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και όχι όσων οι ίδιοι υποστήριζαν τις προηγούμενες ημέρες.
Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποιοί βουλευτές θα ψηφίσουν αυτό το σχέδιο νόμου, αφού όλα δείχνουν ότι θα έχει αυτή την μορφή και η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική.
Αναμένουμε…


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.