Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα είναι πως θα φύγει από το σκεύος μας το καμμένο γάλα, γιατί όπως πολύ καλά ξέρουμε θέλει πολύ δουλειά για να καθαρίσει! Τα αφήνουμε όλα αυτά πλέον στο παρελθόν γιατί υπάρχει λύση! Πριν ζεστάνουμε ή βράσουμε γάλα ρίχνουμε στον πάτο του σκεύους μας λίγο νερό, προσθέτουμε το γάλα και μ΄έναν μαγικό τρόπο δεν θα μας ξανακολλήσει! Απλό έτσι δεν είναι;
Βρείτε πολλές ακόμη συνταγές στο: foodrevolution.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.