Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χρέη στο Δημόσιο: «Κούρεμα» μέχρι 90% στους τόκους και 70-100 δόσεις για να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ


Τακτοποίηση οφειλών από 72 έως 100 δόσεις και έκπτωση έως και 90% επί των πρόσθετων τελών και προσαυξήσεων προβλέπει, μεταξύ άλλων, η τελική ρύθμιση για τα χρέη προς το Δημόσιο που έχουν επεξεργαστεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης. 

Σύμφωνα με τη Realnews, οι επιπλέον επιβαρύνσεις θα διαγράφονται πλήρως (100%) για όσους καταβάλουν τις οφειλές τους εφάπαξ. 
Η τελική ρύθμιση προβλέπει και επανακαθορισμό του επιτοκίου επιβάρυνσης της οφειλής στο 4%, υπολογιζόμενο σε ετήσια βάση. Η ελάχιστη δόση που θα μπορεί να καταβάλει κανείς ορίζεται στα 50 ευρώ το μήνα. 
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η ρύθμιση θα τεθεί σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα και θα έχει τη μορφή της τελευταίας ευκαιρίας για τους οφειλέτες, καθώς θα παραμείνει ανοικτή για 3-4 μήνες με ταυτόχρονη αναστολή των μέτρων αναγκαστική είσπραξης για όσους σπεύσουν να ενταχθού

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.