Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σοβαροί τραυματισμοί από έκρηξη ηφαιστείου στην Ιαπωνία (video)


Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και επτά ακόμη έμειναν αναίσθητοι από έκρηξη του Μοντ Όντεϊκ στην κεντρική Ιαπωνία.


Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τεράστια σύννεφα καπνού να υψώνονται πάνω από το ηφαίστειο που είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους περιπατητές.



Η μετεωρολογική υπηρεσία προέβλεψε ότι θα σημειωθούν και άλλες εκρήξεις και προειδοποίησε ότι στάχτη και πέτρες μπορεί να εκτοξευθούν σε απόσταση έως και τεσσάρων χιλιομέτρων από τον κρατήρα του ηφαιστείου.

Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου Μοντ Όντεϊκ σημειώθηκε το 1979, όταν εκτοξεύτηκαν περισσότεροι από 200.000 τόνοι στάχτης.




"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.