Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Καθυστερεί, αλλά δεν χάνεται

ΤΗ  δέσμευση πως η ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα Καλλονής-Σιγρίου είναι διασφαλισμένη και θα γίνει στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου έλαβε η περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφέρεια, παρουσία του προϊσταμένου της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ανδρέα Πολλάκου.
Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βαλσαμίδης και υπηρεσιακά στελέχη της περιφέρειας, συζητήθηκαν διεξοδικά η πορεία υλοποίησης του έργου, τα προβλήματά του και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 39,5 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και υλοποιείται από το Υπουργείο Μεταφορών .

Και ο δρόμος Καλλονής-Πέτρας
Στη σύσκεψη συζητήθηκε και η ολοκλήρωση των εργασιών στην 36η εθνική οδό «Μόρια-Λάρσος-Καλλονή», προκειμένου να είναι δυνατή η έγκριση κυκλοφοριακών συνδέσεων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε.

«Απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των παιδιών»
Διαβούλευση για τη διαχείριση των σκουπιδιών
Συνεδριάζει την Τετάρτη
Χριστουγεννιάτικη… προετοιμασία!
«Πράσινο φως» για παρεμβάσεις σε πέντε λιμάνια
Λέσβου αλλά και η πορεία της μελέτης του νέου οδικού άξονα «Καλλονή-Πέτρα», ο οποίος αποτελεί, σύμφωνα με την κ. Καλογήρου, βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας.

Με βάση την ενημέρωση που έγινε, οι μελέτες για το έργο έχουν ολοκληρωθεί και εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΜΕΔΙ.

Για το σκοπό αυτό, η περιφερειάρχης απέστειλε μάλιστα χθες επιστολή προς τον υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την οποία ζητά την ένταξη του έργου για την κατασκευή του οδικού άξονα Καλλονή-Πέτρα στο νέο ΕΣΠΑ.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.