Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο τηλεφωνικός αριθμός για τη βοήθεια αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Εδώ και μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα χειρόγραφο σημείωμα με τον τηλεφωνικό αριθμό που μπορούν να καλέσουν


όσοι εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια στη Θεσσαλονίκη. Όμως ο αριθμός αυτός (2310251900) είναι το παλιό τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Αστυνομίας, το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης απαντούν στα τηλέφωνα 2310509011-12 και κατευθύνουν τους αστέγους στα κέντρα υποδοχής. Προς το παρόν λειτουργεί το Υπνωτήριο στη Γρ. Λαμπράκη 42 και οι ώρες υποδοχής είναι από τις 8 το βράδυ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει και η λειτουργία του Υπνωτηρίου Αστέγων στην Ανδρέα Γεωργίου 13, κοντά στη Βίλκα.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.