Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της ημέρας... σε ένα από τα πιο δύσκολα και φορτισμένα εικοσιτετράωρα γι' αυτόν.
Οι αντιδράσεις των πολιτών μετά την συνάντηση και τις επίσημες δηλώσεις με τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ ήταν ποικίλες και άκρως διαφορετικές, αφού άλλοι τον... λάτρεψαν και άλλοι τον χαρακτηρίζουν με τα χειρότερα λόγια.
Η μέρα του υπουργού Οικονομικών στο υπουργείο όμως έκλεισε με μια επίθεση... αγάπης, από την γνωστή «φιγούρα» Ελένη Λουκά, που τον περίμενε για να τον ευχαριστήσει για όσα έκανε σήμερα για τους Έλληνες, όπως φώναζε η ίδια.
Οι άντρες ασφαλείας του υπουργείου πάντως δεν την άφησαν να αγκαλιάσει τον υπουργό, που χαμογέλασε, φόρεσε το κράνος του, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε!
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.