Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο παραλίγο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αθωώνει τον καλό κι έξυπνο Λίσταρχο

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, καταθέτοντας στο Ειδικό Δικαστήριο, έθεσε θέμα παραγραφής των αδικημάτων που αποδίδονται στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Αλιβιζάτος αναφερόμενος στις σχέσεις του πρώην υπουργού με τις εξαδέλφες του που είχαν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα, τόνισε ότιοι σχέσεις τους δεν ήταν στενές.
Επίσης αναφερόμενος στον κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι «πρόκειται για ευφυή άνθρωπο, που πήρε ρίσκα στη ζωή του και μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα έκανε αυτή τη βλακεία για να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του».

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.