Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Περίεργες Αποστρατίες» στην ΕΛ.ΑΣ…Γιατί άραγε;

Ειδήσεις  που περνάνε στα ψιλά ..Είναι τουλάχιστον περίεργες και ίσως να  κρύβουν  και κάτι άλλο !

Στις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ είχαμε εκτός των άλλων και την αποστρατεία του Γενικού Διευθυντή της Ζακύνθου που προκάλεσε τουλάχιστον έκπληξη στο νησί !
Το θέμα  αναφέρθηκε και στα τοπικά ΜΜΕ με αναφορές στο τύπο και στα Ραδιόφωνα ,γιατί ο  Αξιωματικός που αποστρατεύτηκε είχε μεγάλες επιτυχίες  και κατάφερε να ησυχάσει το νησί ,σταματώντας το οργανωμένο έγκλημα ,αλλά και εξιχνιάζοντας σε χρόνο ρεκόρ υποθέσεις όπως  ! (http://imerazante.gr/2014/09/12/88323)
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες  η αποστρατεία του ήταν από τις λεγόμενες (τσιμπητές )  γιατί σύμφωνα με την Ιεραρχία ο Αξιωματικός ήταν μακράν της σειράς …
Διαβάστε τι έγραψε τοπικό site γισ το θέμα …Εμείς απλά το αναφέρουμε !
                ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δυστυχώς δεν θα ολοκληρώσει το έργο του!
Μετά την κρίση των Ταξιάρχων από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Θεόδωρος Μπακάλης αφού προήχθη σε Ταξίαρχο, αποστρατεύτηκε!
Η είδηση αυτή (πριν από 15 ημέρες, περίπου) έπεσε σαν… «βόμβα» στο νησί του Ιονίου, αφού ο Ηλείος Αστυνομικός Διευθυντής το μικρό διάστημα που έμεινε στο νησί είχε παράγει έργο, κάτι που αποδεικνύεται από τις υποθέσεις που έφερε εις πέρας.
Εκτός αυτού, ήταν αγαπητός και από την κοινωνία της Ζακύνθου, μια και ήταν πάντα δίπλα στον πολίτη, κάτι που ζητούσε και από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Δυστυχώς όμως, απ΄ ότι φαίνεται αυτά δεν μετρούν στις κρίσεις και ο κ. Μπακάλης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο του στη Ζάκυνθο!
Κρίμα!!!

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.