Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Στροφή 180 μοιρών από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε - Η Ελλάδα στο ευρώ ακόμα και με «όχι»

O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, φέρεται να δήλωσε σε γερμανούς βουλευτές ότι βλέπει την Ελλάδα στο ευρώ ακόμα και αν ψηφίσει «όχι», σύμφωνα με καλά
πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.




Σύμφωνα με αξιωματούχους που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανέφερε ακόμα ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να προστατέψει το ευρώ αν οι Έλληνες ψηφίσουν κατά των όρων του μνημονίου στις 5 Ιουλίου.

«Υπόθεση της Ελλάδας» είναι αν θα αποφύγει το Grexit και την χρεοκοπία, δήλωσε νωρίτερα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι οι εταίροι είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και πάλι με την Αθήνα, αλλά από μηδενική βάση, καθώς το τρέχον πρόγραμμα εκπνέει σήμερα.

Επανέλαβε δε ότι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι αν κάποιος θέλει να παραμείνει στο ευρώ, πρέπει να δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις. Σε ό,τι αφορά το δημοψήφισμα, ο κ. Σόιμπλε έκανε λόγο για δικαίωμα της Ελλάδας, αλλά πρόσθεσε ότι δεν έχει κατανοήσει για ποιο θέμα θα ψηφίσουν οι Έλληνες και τόνισε ότι έχει καταστραφεί η εμπιστοσύνη.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.