Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αποστασία προσφέρουν 5.000.000 το κεφάλι

Μετά την ολοκληρωτική κατάρρευση της βρόμικης επιχείρησης κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και χειραγώγησης της κυβέρνησης, η μαφία των ξένων τοκογλύφων, σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι έτοιμη να καταφύγει στις γνώριμες
πρακτικές εξαγοράς βουλευτών, με στρατηγικό στόχο να οργανώσει νέα αποστασία για να γκρεμίσει από την εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα.




Τα γνωστά παράκεντρα οικονομικής εξουσίας, που συνδέονται ευθέως με την τρόικα, έχουν αρχίσει ήδη παρασκηνιακές επαφές, προκειμένου να βρουν «πρόθυμους» βουλευτές για να στήσουν νέα Ιουλιανά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι τοκογλύφοι δανειστές είναι αποφασισμένοι να διαθέσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εξαγοραστούν βουλευτικές συνειδήσεις.

Υπολογίζεται ότι η τιμή εξαγοράς θα φθάσει μέχρι και 5 εκατομμύρια ευρώ το κεφάλι!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα χρήματα που θα διατεθούν γι΄ αυτό το σκοπό, είναι χρήματα που τα έχουν πληρώσει στους τοκογλύφους δανειστές οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Μολονότι οι ξένοι τοκογλύφοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επιχείρηση αυτή είναι παρά πολύ δύσκολη, επειδή όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της εντιμότητας και διακρίνονται για το ήθος και τη δημοκρατικότητά τους, εν τούτοις οι ξένοι είναι αποφασισμένοι να το επιχειρήσουν, γιατί τα λεφτά που θα χάσουν σε περίπτωση που δεν ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, είναι πολλά δισεκατομμύρια ευρώ. Γι΄ αυτό και οι τοκογλύφοι δανειστές είναι βέβαιον ότι θα κινήσουν γη και ουρανό για να επαναλάβουν την αποστασία του ΄65 με τα Ιουλιανά που οδήγησαν τη χώρα λίγο αργότερα στη δικτατορία των συνταγματαρχών και την τραγωδία της Κύπρου.

Στο παιχνίδι της αποστασίας μπήκαν δυναμικά και οι χρεοκοπημένοι νταβατζήδες, οι οποίοι από χθες παρέδωσαν ολοκληρωτικά τις ντουντούκες τους στην τρόικα, καλύπτοντας τις επικοινωνιακές ανάγκες των τοκογλύφων.

Τα κανάλια των νταβατζήδων με μαραθώνιο στημένων εκπομπών τρομοκρατούν το λαό και επιχειρούν να εκβιάσουν καταστάσεις.
Βέβαια, αυτό αποτελεί ολέθριο λάθος του Αλέξη Τσίπρα, που για πέντε μήνες άφησε ανενόχλητη την τρόικα εσωτερικού και τα πουλημένα κανάλια να αποτελούν την Πέμπτη φάλαγγα μέσα στη χώρα μας.

Στον καταιγισμό προπαγάνδας και εκβιασμών η κοινωνία αντέδρασε με απόλυτη ψυχραιμία. Η απόπειρα δημιουργίας χαοτικών καταστάσεων με το κλείσιμο των τραπεζών απέτυχε.

Όπως θα αποτύχουν παταγωδώς και τα ψευτοδιλήμματα που βάζουν για να υπονομεύσουν το δημοψήφισμα.

Το μαύρο σχέδιο
Το σκηνικό της αποστασίας σε επικοινωνιακό επίπεδο στήνεται με την αναγκαιότητα μιας δήθεν κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
Πρόκειται για το τέχνασμα που χρησιμοποιούν, προκειμένου να μπορέσουν οι υποψήφιοι αποστάτες να βρουν πρόσχημα για να δικαιολογήσουν το έγκλημα που θα διαπράξουν απέναντι στο λαό, τη δημοκρατία και το έθνος.

Εκτός από τον πακτωλό μαύρου χρήματος στους υποψήφιους αποστάτες, υπόσχονται και συνέχιση της πολιτικής τους καριέρας, με μεταγραφή στα μνημονιακά κόμματα της Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού ή στο νέο κόμμα που θα προκύψει από την πολιτική ένωση των μνημονιακών κομμάτων. Ανάμεσα στα κίνητρα περιλαμβάνεται επίσης η προβολή από τα γνωστά κανάλια της διαπλοκής. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το λαό, τη δημοκρατία και το έθνος. Οι συνωμότες επείγονται να προχωρήσουν το βρόμικο σχέδιο της αποστασίας και ήδη έχουν δημιουργήσει το επικοινωνιακό υπόβαθρο για να τη δικαιολογήσουν.

Δεν αποκλείεται στην κατεύθυνση αυτή να δούμε μαζί και τα τρία κόμματα που στηρίζουν τη γερμανική κατοχή.

Με το ψευδεπίγραφο τίτλο Ευρωπαϊκό Κόμμα η τρόικα εσωτερικού, θα επιχειρήσει να διαμορφώσει το σκηνικό ανωμαλίας. Βρισκόμαστε μπροστά από μια νέα μεγάλη συνωμοσία.

Γι΄ αυτό απαιτείται η διαρκής κινητοποίηση του λαού.

Μόνο ένα βροντερό ΟΧΙ στο κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής θα αποτρέψει τα νέα Ιουλιανά, που όπως είπαμε οδήγησαν στη Χούντα και την Κυπριακή τραγωδία.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.