Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Κομισιόν: Η πόρτα είναι ανοιχτή, αλλά ο χρόνος εξαντλείται γρήγορα

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την Ελλάδα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν. Τηλεφωνική επικοινωνία Τρίπρα με Γιούνκερ και Ντράγκι.


Η πόρτα για μια συμφωνία με την Ελλάδα παραμένει ανοιχτή, αλλά ο χρόνος εξαντλείται γρήγορα, τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.








Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την Ελλάδα, ενώ σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόταση που δημοσιεύθηκε από την Επιτροπή.   
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι χθες βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Εν τω μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ένα tweet ενημερώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Κομισιόν, όπου ο κ. Γιούνκερ εξήγησε στον Έλληνα πρωθυπουργό πως μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία. 
Κυβερνητικές πηγές, επιβεβαιώνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλλά και με τον Μάριο Ντράγκι.

Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει κινητικότητα, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο και να βρεθεί λύση.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.