Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πρόθυμοι να ελαφρύνουν το χρέος της Ελλάδας, ακόμη και με άτοκο δανεισμό, εμφανίζονται οι Τούρκοι

«Εάν η Ελλάδα ζητήσει από την Τουρκία βοήθεια, τότε θα εξετάσουμε την πληρωμή του ελληνικού χρέους» δήλωσε ο Υπ. Οικονομικών της Τουρκίας.

Πρόθυμοι να βοηθήσουν σε μια ελάφρυνση του δυσβάσταχτου Ελληνικού χρέους, εμφανίζονται οι Τούρκοι. Ο Ερτογρούλ Κιουρκτσού, βουλευτής του
προοδευτικού,φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας HDP, φέρεται να ζήτησε από την κυβέρνηση της χώρας του να βοηθήσει την Ελλάδα και ή να δώσει άτοκο δάνειο, ή να αναλάβει η Τουρκία χρέος της Ελλάδας, ύψους 1,6 δισ. ευρώ.Όπως δήλωσε αργότερα ο κ. Κιουρκτσού: «η Τουρκία μπορεί να αναλάβει το χρέος ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή θα είναι η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να κάνει στη γείτονα της, στις δύσκολες μέρες που περνά. Ως αντάλλαγμα θα κερδίσει τη φιλία του ελληνικού λαού και θα δημιουργηθεί ευκαιρία για να μετατραπεί σε θάλασσα ειρήνης το Αιγαίο. Μπορούμε να αντέξουμε να προσφέρουμε τη βοήθεια αυτή. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε με άτοκο δάνειο».
Δημοσίευμα της Hurriyet, αναφέρει πως για το θέμα ρωτήθηκε και ο Υπουργός Οικονομίας, Νιχάτ Ζειμπεκτσί, ο οποίος απάνρησε πως «εάν η Ελλάδα ζητήσει από την Τουρκία βοήθεια, τότε θα εξετάσουμε την πληρωμή του ελληνικού χρέους»
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.