Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Πόση ΥΠΕΡΒΑΣΗ… πια;


Πόση ΥΠΕΡΒΑΣΗ… πια;


Τζούλια Λιακοπούλου


Αυτό ήταν το άρθρο που δημοσιεύτηκε εχθές στο ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, σχετικά με την βουλευτή Κοζάνης κ. Μακρή Ραχήλ.


Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015


ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ !!!


ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ !!!
Ανεπιθύμητη η Ραχήλ Μακρή από τη Λαϊκή Ενότητα Κοζάνης !!!
Την επιστολή υπογράφουν κορυφαία τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, ανάμεσα στα οποία είναι η νυν βουλευτής Ευγενία Ουζουνίδου, που έχει ήδη ενταχθεί στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή επισημαίνεται πως η πορεία της Ρ. Μακρή είναι πολιτικά ασύμπτωτη με εκείνη της Αριστεράς και της Λαϊκής Ενότητας.
Υπενθυμίζεται πως στον  ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του Ιανουαρίου η Ρ. Μακρή τοποθετήθηκε στις λίστες του ύστερα από προσωπική παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα, όντας πολιτική, αλλά και προσωπική, φίλη της Ζ. Κωνσταντοπούλου.
Τους μήνες που ακολούθησαν δεν προσέγγισε ούτε τον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, ενώ ταχύτατα αποστασιοποιήθηκε και από τις κεντρικές κυβερνητικές επιλογές, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός κόμματος και να συμπορευτεί τελικά με τη Λαϊκή Ενότητα. Φαίνεται όμως ότι δεν «έδεσε» ούτε με τα τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και ακολουθεί μοναχική πολιτική πορεία στον κομματικό της χώρο.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ επικοινώνησε με την κ. Μακρή η οποία, μας είπε τα εξής: «Λυπάμαι γι αυτούς! Καταλαβαίνω ότι αγωνιούν για τις επιλογές μου… Πίσω από το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ κρύβεται… ο Χρήστος Ζώης και ο Νικολόπουλος. Υπάρχει επίσημο δελτίο του ΛΑ.Ε που τους διαψεύδει!»
Ακολουθεί η διάψευση και συγγνώμη από το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
«Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από μεγάλα και έγκυρα δημοσιογραφικά sites, από όπου και το αντλήσαμε και έτσι, πέσαμε και εμείς στην παγίδα, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τη ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ απέναντι στην ανύπαρκτη όπως αποδείχθηκε υπονόμευσή της. Ζητούμε συγνώμη για το λάθος μας προς όλους όσους θεωρούν ότι θίχτηκαν από τη σχετική μας ανάρτηση και προς αποκατάσταση της αλήθειας δημοσιεύουμε ολόκληρο το δελτίο τύπου της ΛΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ε
27/8/2015 

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Στελέχη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ διαψεύδουν κατηγορηματικά σχετικό δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο επιστολή που συνυπογράφουν τοπικά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας Κοζάνης και απευθύνεται προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Στάθη Λεουτσάκο, χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη» την Ραχήλ Μακρή!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.