Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς τίμησε ο Πάνος Καμμένος τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας - ΟΙ ΠΑΛΕΤΕΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε πάνω σε παλέτες και ο υπουργός υποκλίθηκε στη θάλασσα


Με τον τρόπο που απεικονίζεται χαρακτηριστικά στη φωτογραφία, πάνω στην κόκκινη μοκέτα η οποία «εδράζεται» σε
παλέτες» για μεγαλύτερη ευστάθεια και με υπόκλιση προς την παραλία, τίμησε ο Πάνος Καμμένος την επέτειο από τη Μάχη της Σαλαμίνας που έγινε το Σεπτέμβριο του 480 π.Χ..   







Ο υπουργός Άμυνας τόνισε κατά την επίσκεψη του στο νησί την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού προτρέποντας παράλληλα «να είμαστε άγρυπνοι φρουροί, άξιοι συνεχιστές των ηρωικών μας προγόνων».   
«Πρέπει σε ημέρες όπως αυτή να αναλογιζόμαστε και να θυμόμαστε, πως όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει. Είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωές μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Καμμένος μίλησε και για την αρχαία ναυμαχία κάνοντας λόγο περί  «μιας νίκης που κατά γενική ομολογία υπήρξε καθοριστική για τη διάσωση του Δυτικού Πολιτισμού», «μία από τις πρώτες συμμαχικές επιχειρήσεις απέναντι σε έναν κοινό εχθρό» και ότι «ο αγώνας κατά των Περσών ήταν αγώνας για την ελευθερία, ήταν μια νίκη του ελεύθερου πνεύματος κατά της βαρβαρότητας και της υποτέλειας».   

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος δεσμεύθηκε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Σαλαμίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021. 


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.