Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Θεανώ Φωτίου: Τελικά το καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες


Μετά τις μαρμελάδες και τα γεμιστά, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου «ξαναχτύπησε» δηλώνοντας πως καλύτερο φαγητό είναι οι…
πίτες.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1  για το στόχο  της, να δημιουργηθεί ένα εθνικό σύστημα κοινωνικής προστασίας η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή πιστώνονται στους λογαριασμούς «κάθε μήνα, ανάλογα με τα άτομα που έχει πει ο δικαιούχος ότι προστατεύει και τα εμείς έχουμε εγκρίνει, 70-220 ευρώ το μήνα μόνο για τροφή».




Με αφορμή αυτά, τόνισε ότι «μια δουλειά που έχουμε να κάνουμε μπροστά μας είναι  να φτιάξουμε ένα εθνικό σύστημα κοινωνικής προστασίας και αυτό πρέπει να εξυγιανθεί νομοθετικά». 
Η ίδια, διευκρίνισε ότι το θέμα του μητρώου δικαιούχων πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. «Εγώ επείγομαι και δεν έχω χρόνο να κάθομαι» επέμεινε, συμπληρώνοντας ότι από τις αρχές του επόμενου χρόνου θα πρέπει να φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή, αφού προηγηθεί διαβούλευση με φορείς και κόμματα.-

Ερωτηθείσα για τα όσα είχε πει στις 23 Σεπτεμβρίου όταν είχε δηλώσει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι σαν τα γεμιστά με λίγο ρύζι, η κυρία Φωτίου δήλωσε ότι «τελικά καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες  γιατί είναι  φθηνότερες πιο φιλοσοφημένες,  καθώς με λίγο αλεύρι κάνεις μια πίτα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.