Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το «ατύχημα» της σέξι κτηνιάτρου που "προκάλεσε εγκεφαλικά" στην παραλία της Θεσσαλονίκης (Photos)

Η κτηνίατρος με κορμί μοντέλου συμμετείχε σε μια επίδειξη μόδας, όταν ένα αδέσποτο σκυλί την πλησίασε και εκείνη έσκυψε…







Ποιος θα έχει κατοικίδιο και δεν θα το πάει όταν αρρωστήσει, να το περιθάλψει η Ειρήνη Μέμμου. Η κτηνίατρος από τη Θεσσαλονίκη, που μοιάζει με μοντέλο.








Η Ειρήνη πήρε μέρος σε μια επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η ξαδέρφη της, σχεδιάστρια Μαριάννα Βυθούλκα. Η έκθεση έγινε δίπλα στη θάλασσα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και τα ρούχα ήταν μόνο από ανακυκλώσιμα υλικά.
Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί και θαύμαζε τόσο τα μοντέλα, όσο και τις δημιουργίες των ερασιτεχνών σχεδιαστών. Ο τίτλος της έκθεσης ήταν «Νέα Παραλία-νέα πασαρέλα-ελεύθερη έκφραση για ένα ένδυμα».
Η κτηνίατρος φόρεσε τη δημιουργία της ξαδέρφης της το φόρεμα «Fall in Love», το οποίο είναι κατασκευασμένο από…κόντρα πλακέ θαλάσσης, αξίας 200 ευρώ. Το αποκαλυπτικό φόρεμα ανέδειξε το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί της κτηνιάτρου. Τα μακριά πόδια της, τους σμιλευμένους ώμους της και την πανέμορφη πλάτη της.
Η Ειρήνη με τον αέρα μοντέλου προχώρησε στην πασαρέλα και οι θεατές κυριολεκτικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ψηλή, καστανή με θεσπέσιο πρόσωπο, χαμογελούσε για να αποβάλλει το άγχος της. Και τότε, εντελώς ξαφνικά μίλησε «ο κτηνίατρος μέσα της» και η αγάπη της για τα ζώα.
Ένα αδέσποτο σκυλάκι την πλησίασε και εκείνη ξέχασε το ρόλο του μοντέλου και έσκυψε να δει εάν είναι καλά το σκυλί και να το χαϊδέψει. Αυτό ήταν. Το σκύψιμο της με το αποκαλυπτικό φόρεμα προκάλεσε απανωτά εμφράγματα στον ανδρικό πληθυσμό που παρακολουθούσε την επίδειξη.
Το κοντό φόρεμα αμέσως μόλις η Ειρήνη έσκυψε, αποκάλυψε τα οπίσθια της. Εκείνη όμως δεν την ένοιαξε, ή δεν έδωσε σημασία. Αφού με τον επαγγελματισμό ενός κτηνίατρου, βεβαιώθηκε ότι το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του, και αφού το χάιδεψε τρυφερά, συνέχισε να περπατάει στην πασαρέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.