ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμά
150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
350 γρ. χυμό ντομάτα
1φλιτζάνι ψίχα ψωμιού, μουσκεμένη και στραγγισμένη
1 αυγό
5 κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
2-3 αυγά βραστά
1 κ.γ. ζάχαρη
2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Αλεύρι .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τον κιμά με το μπέικον, το ψωμί, το αυγό, το τυρί, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Δουλεύετε καλά τα υλικά, ώστε να γίνει μια λεία μάζα. Πλάθετε ένα ρόλο που στη μέση του έχει τα σφιχτά βρασμένα αυγά. Αλευρώνετε το ρολό. Ζεσταίνετε το βούτυρο στη κατσαρόλα και κοκκινίζετε το ρολό από όλες τις μεριές. Το βγάζετε και το τοποθετείτε στο ταψί και το περιχύνετε με το κρασί και το ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Σερβίρετε με πιλάφι, και ένα καλό άσπρο κρασί. -
1 κιλό κιμά
150 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
350 γρ. χυμό ντομάτα
1φλιτζάνι ψίχα ψωμιού, μουσκεμένη και στραγγισμένη
1 αυγό
5 κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
2-3 αυγά βραστά
1 κ.γ. ζάχαρη
2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Αλεύρι .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τον κιμά με το μπέικον, το ψωμί, το αυγό, το τυρί, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι. Δουλεύετε καλά τα υλικά, ώστε να γίνει μια λεία μάζα. Πλάθετε ένα ρόλο που στη μέση του έχει τα σφιχτά βρασμένα αυγά. Αλευρώνετε το ρολό. Ζεσταίνετε το βούτυρο στη κατσαρόλα και κοκκινίζετε το ρολό από όλες τις μεριές. Το βγάζετε και το τοποθετείτε στο ταψί και το περιχύνετε με το κρασί και το ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Σερβίρετε με πιλάφι, και ένα καλό άσπρο κρασί. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.