Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ - Τρία εκατομμύρια μοίρασε στους εργαζόμενούς για την πρωτοχρονιά η καπνοβιομηχανία «Καρέλια Α.Ε.»

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει στους εργαζόμενούς της η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια Α.Ε.», όπως ανακοίνωσε στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή.

Η εταιρεία που είναι γνωστή για την πολιτική της, απέναντι στους εργαζόμενούς της, σημείωσε φέτος αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 17% και οι παροχές αυτές είναι οι υψηλότερες στην ιστορίας της εταιρείας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανδρέας Καρέλιας, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, τόνισε πως:
«Τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, η πορεία της συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων και αύξηση του μεριδίου αγοράς» τόνισε ο Ανδρέας Καρέλιας, παραθέτοντας και τα οικονομικά στοιχεία:
- Στην ελληνική αγορά η καπνοβιομηχανία αύξησε τις πωλήσεις της στα τσιγάρα που ξεπερνούν το 9% κατ’ όγκον, ενώ το μερίδιο της εταιρείας από 12,7% στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ξεπέρασε το 14,25%. Στον καπνό για στριφτό τσιγάρο, η αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ξεπέρασε το 19,5%, εδραιώνοντας την «Καρέλια Α.Ε.» στη δεύτερη θέση.
- Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η πορεία της εταιρείας εκτός Ελλάδος, όπου οι πωλήσεις κατέγραψαν μία ακόμη θετική πορεία, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 6% περίπου στα τσιγάρα και 7% στον καπνό για στριφτό.
- Στον τομέα της απασχόλησης η εταιρεία, στη χρονιά που πέρασε, έκανε 34 προσλήψεις, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επενδύσεις 3,5 εκατ. ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής της δυνατότητας.
- Για το 2016 έχουν δρομολογηθεί επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό ύψους 14,1 εκατ. ευρώ με σκοπό την προσαρμογή της εταιρείας στη νέα κοινοτική οδηγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.