Μείωση ενοικίου κατά 15% σε μεζονέτα που νοικιάζει στο Κολωνάκι ζητεί από τον ιδιοκτήτη της, που είναι ο Δήμος Χίου, η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα επικαλούμενη την οικονομική κρίση.
Πρόκειται για μια μεζονέτα 146 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειους χώρους και θέση παρκινγκ, που έχει περιέλθει στο Δήμο από το «Κληροδότημα Μαδιά».
Νοικιαζόταν από το 2004 έναντι 21.000 ευρώ ετησίως από την Αμερικανική Πρεσβεία. Με την αίτηση της και επικαλούμενη την οικονομική κρίση η Αμερικανική Πρεσβεία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο ζητεί τη μείωση του ενοικίου στα 18.000 ευρώ ετησίως.
Το θέμα εξετάστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χίου που αποφάσισε να το ξανασυζητήσει αφού γίνει έρευνα αγοράς στην περιοχή για το ύψος των καταβαλλόμενων ενοικίων.
VIDEO: politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.