Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Φυλάκιση έως πέντε χρόνια για διακρίσεις ή συσσίτια του «μίσους» Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο Σύμφωνο Συμβίωσης

Με φυλάκιση από τρεις μήνες έως πέντε χρόνια, και πρόστιμο 1.500 ευρώ, τιμωρείται η πρόσφορα αγαθών ή υπηρεσιών εφόσον
αποκλείονται από καταφρόνηση άτομα λόγω φυλής, χρώματος, καταγωγής, θρησκείας αναπηρίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού.


Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο Σύμφωνο Συμβίωσης. 

Εάν μάλιστα συμμετέχουν δυο ή περισσότερα άτομα, η φυλάκιση ανέρχεται σε 6 μήνες έως 5 χρόνια και το πρόστιμο 5 έως 25 χιλιάδες ευρώ. 

Η κυβέρνηση νομοθέτησε επίσης την αυστηροποίηση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται στην παρακώλυση συγκοινωνιών. 


Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.