Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τις τελευταίες μέρες νταλίκες...
από την γειτονική Τουρκία στα σύνορα με την Ελλάδα, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών της περιοχής.
Πρόκειται για φορτηγά τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί στο ύψος του Τελωνείου των Κήπων, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο από τους αγρότες που παρουσιάζονται ανυποχώρητοι και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Άλλωστε το συντονιστικό όργανο των αγροτών της Περιφέρειας ΑΜΘ στην τελευταία σύσκεψή του έλαβε απόφαση για μόνιμο αποκλεισμό όλων των τελωνείων της περιοχής, μέχρι νεοτέρας. Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και προχωρούν παράλληλα σε αποκλεισμούς των δρόμων ανά διαστήματα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.