"Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ανέτοιμος, φανερά αγχωμένος και όχι σίγουρος για το μέλλον της χώρας", υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων.
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων με αφορμή την χθεσινή του εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.
«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ανέτοιμος, φανερά αγχωμένος και όχι σίγουρος για το μέλλον της χώρας», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Καλλιάνος και προσθέτει:
«Σε ερώτηση αν προτιμά εκλογές ή οικουμενική απάντησε ότι έχει εντολή τετραετίας. Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό να αφήσει τους "θριάμβους" στην άκρη και να ωριμάσει μέσα του η σκέψη της οικουμενικής με τεχνοκράτες για το καλό της Ελλάδας».
Και καταλήγει: «Με τις τακτικές του κ. Τσίπρα, σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει καν χώρα, θα έχει "βουλιάξει"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.