H EYΠ εδώ και μήνες παρακολουθούσε τουλάχιστον τέσσερις ιμάμηδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μάλιστα κάνουν πύρινα κηρύγματα κατά των απίστων, όπως μετέδωσε το STAR.
Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν συλληφθεί σε καταστήματα που διατηρούν στη Αθήνα, όπου διαπιστώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις.
Ο ένας έμενε στον Νέο Κόσμο, οι ρίζες του να είναι από το Σουδάν και την Αίγυπτο και φέρεται να είναι φανατικός ισλαμιστής και υποστηρικτής της Μπόκο Χαράμ.
Σύμφωνα με το STAR, το ανησυχητικό είναι ότι η ΕΥΠ είναι ότι διαπίστωσε πως τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον δέκα ιμάμηδες από τους 200 που υπάρχουν στην Ελλάδα κινούνται στις περιοχές που συνωστίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες και φαίνεται ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν πυρήνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.