Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Απαλλαγή ΦΠΑ στις δωρεές υπέρ προσφύγων - YΠΕΡ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΟΧΙ???

Απαλλαγή από το Φ.Π.Α. των δωρεών για την άμεση ανάγκη για τη διάθεση παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας από επιχειρήσεις (φυσικά και νομικά πρόσωπα) προς τους πρόσφυγες αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών.

Μάλιστα διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ώστε η συγκεκριμένη διάταξη να θεσμοθετηθεί μέσω Υπουργικής Απόφασης ή εγκυκλίου, χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό. Ως εκ τούτου το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στη σύνταξη σχετικής νομοθετικής ρύθμισης, την οποία θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή. Με τη ρύθμιση αυτή θα απαλλάσσει από τον Φ.Π.Α., αναδρομικά από 1.12.2015,  τις δωρεές ειδών και την παροχή υπηρεσιών, από επιχειρήσεις (φυσικά και νομικά πρόσωπα) προς τους πρόσφυγες, εφόσον οι δωρεές αυτές γίνονται σε φορείς του Δημοσίου (Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους κτλ).
ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΟΠΟΤΕ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Ε??? ΜΑΛΙΣΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.