Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τρομακτικά είναι τα νούμερα θα ξοδέψει η Ρωσία την περίοδο 2016-2020 για εξοπλισμούς

Τρομακτικά είναι τα νούμερα που αναμένεται να ξοδέψει η Ρωσία για τα επόμενα χρόνια στην βαριά βιομηχανία όπλων την οποία διαθέτει.


Η Ρωσία θα δαπανήσει περίπου 1,1 τρισεκατομμύριο ρούβλια (16,7 δισεκ. δολάρια, ή 15 δισεκ. ευρώ) για τη βιομηχανία στρατιωτικών εξοπλισμών την περίοδο 2016-2020, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν σήμερα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η Ρωσία κατατάσσεται δεύτερη στις εξαγωγές όπλων σε διεθνές επίπεδο και επιδιώκει να διατηρήσει αυτή τη θέση, φέρεται να δήλωσε επίσης ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.



πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.