Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Το μεγάλο λάθος στο πρωθυπουργικό διάγγελμα!

τσι

Ο Παππάς έθαψε τον Τσίπρα! Το μεγάλο λάθος στο πρωθυπουργικό διάγγελμα! Αναφέρθηκε σε…
Έλεος
κ πρόεδρε της Κυβέρνησης…
Δεν είναι όλοι οι Άγγλοι ακροδεξιοί ….
Άρχισε να μετράς από τώρα αντίστροφα…
Το χειρότερο διάγγελμα όλων των εποχών από Τσίπρα!
Ο Νικος Παππας στο εγραψε;
«Είναι μία δύσκολη μέρα για την Ευρώπη. Σεβαστή η απόφαση του βρετανικού λαού, αλλά επιβεβαιώνει την κρίση ταυτότητας και στρατηγικής για την Ευρώπη. Δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Η άνοδος της ακροδεξιάς στον Ευρώπη προοιώνιζε αυτήν την εξέλιξη. Τα μηνύματα είχαν σταλεί, με την άνοδο του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού και τις ακραίες πολιτικές λιτότητας που διεύρυναν τις ανισότητες με την α λα καρτ διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Να αναρωτηθούμε ποια είναι η γενεσιουργός αιτία της ευρωπαϊκής κρίσης, ποιος ευθύνεται για την άνοδο του εθνικισμού και της ακροδεξιάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Όπως είπε, «τα διχαστικά στερεότυπα που χωρίζουν την Ευρώπη σε σώφρονα βορρά και τεμπέλη νότο είχαν ως αποτέλεσμα τον διχασμό. Οι λαοί στον Βορρά ότι πληρώνουν τα σπασμένα του νότου και οι λαοί του νότου, ότι οι λαοί του βορρά τιμωρούν».
Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγή πορείας, αλλαγές αντιλήψεων και τελικά αλλαγές πολιτικών, για να υψώσουμε ένα φράγμα στον ευρωσκεπτικισμό και την ακροδεξιά. Χρειάζομαστε μία μεγάλη αντεπίθεση των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων, μία μεγάλη προοδευτική συμμαχία, για να ξαναβρεί τις αξίες της. Ο υπεροπτικός λόγος των τεχνοκρατών όχι μόνο δεν συγκινεί αλλά εξοργίζει τους πολίτες. Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα για μια καλύτερη Ευρώπη, κοινωνική και δημοκρατική, με την πολιτική να ξαναπαίρνει τα πρωτεία από την οικονομία και τους τεχνοκράτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.