Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Πόσο πορνό βλέπουν οι Κύπριες, τι προτιμούν οι Κύπριοι και ποια πόλη έχει τα πρωτεία; [στοιχεία]

Οι Κύπριοι αρέσκονται στο να βλέπουν τσόντες και αυτό είναι γεγονός!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός ότι ο μέσος όρος του χρόνου παραμονής των Κυπρίων στο pornhub είναι μεγαλύτερος από τον παγκόσμιο
μέσο όρο ενώ αξιοσημείωτο είναι και το μεγάλο ποσοστό επισκεψιμότητας από τις Κύπριες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Pornhub ο μέσος όρος παραμονής των Κύπριων σε πορνογραφικά βίντεο είναι 9 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα, μέσος όρος ο οποίος αντιστοιχεί σε 5 δευτερόλεπτα περισσότερα από τον Παγκόσμιο μέσο όρο.

pornhub_men.jpg

Αναφορικά με τις επισκέψεις των γυναικών στην εν λόγω ιστοσελίδα, τα στοιχεία φανερώνουν ότι οι Κύπριες βλέπουν πορνό σε ποσοστό 5% υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Αγαπημένη μέρα των Κύπριων για περιήγηση στον ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου είναι η Τρίτη ενώ η λιγότερο δημοφιλής μέρα είναι η Παρασκευή.

Ώρα... αιχμής θεωρείται το διάστημα μεταξύ 15:00 – 16:00 ενώ η χώρα μας  (ΚΥΠΡΟΣ) κατακτά την 82η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των... χωρών-φίλων των ερωτικών ταινιών.

Τα στοιχεία της Pornhub έρχονται να επιβεβαιώσουν την θυμόσοφη ρήση που θέλει μία σαραντάρα να ισοδυναμεί με δύο 20αρες. Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία οι Κύπριοι άντρες φαίνεται ότι προτιμούν τις πιο ώριμες γυναίκες.

Δεύτερη επιλογή στις προτιμήσεις τους παίρνουν τα νιάτα τα οποία εκπροσωπούν οι πιο νεαρές κοπέλες ενώ ακολουθεί το λεσβιακό σεξ.
Πολύ πορνό βλέπουν οι Κύπριες

Απροσδόκητα ψηλά είναι τα ποσοστά θέασης πορνογραφικού περιεχομένου από τις Κύπριες. Σύμφωνα με τα στοιχεία τoυ Pornhub, οι Κύπριες βλέπουν πορνό σε ποσοστό κατά 5% υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος ανά το παγκόσμιο βρίσκεται στο 24% ενώ το ποσοστό των κύπριων γυναικών που βλέπουν πορνό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανέρχεται στο 29%.

pornhub_women.jpg

Τα στατιστικά της pornhub, αναδεικνύουν όχι μόνο το αυξημένο ποσοστό αλλά και το είδος του πορνογραφικού υλικού που αρέσκονται να βλέπουν οι γυναίκες στην Κύπρο. Το λεσβιακό σεξ καταλαμβάνει μακράν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των γυναικών ενώ δεύτερο αγαπημένο θέμα το επισκεπτριών της ιστοσελίδας φαίνεται ότι είναι το τρίο (threesome). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα στατιστικά τοδημοφιλούς site πορνογραφικού περιεχομένου, τα βίντεο που εστιάζουν στο μέγεθος του αντρικού μορίου, δεν φαίνεται να βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών.

Η μάχη των φύλων

Οι τάσεις που καταγράφονται στους πίνακες της Pornhub δείχνουν ότι οι άντρες στην Κύπρο σε σχέση με τις κύπριες γυναίκες έχουν συντριπτικά περισσότερες πιθανότητες (1710%), να παρακολουθήσουν πορνό με πρωταγωνιστές/τριες ασιάτες/τισσες . Το ίδιο ισχύει και όταν τα βίντεο περιλαμβάνουν σκηνές «ιαπωνικού ή αραβικού ή ακόμα και ρωσικού ενδιαφέροντος».

Αντίθετα οι Κύπριες, έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες από τους Κύπριους, να παρακολουθήσουν ήπιο πορνό (soft porn) ενώ διπλάσιο είναι- πάντα σε σχέση με τους άντρες- το ποσοστό των γυναικών που προτιμούν να βλέπουν βίντεο όπου μία γυναίκα κάνει βίαιο σεξ με πολλούς παρτενέρ. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η τάση που θέλει τις γυναίκες να παρακολουθούν κατά 202% συχνότερα, βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου τα οποία έχουν να κάνουν με το δέσιμο ως μέσο αποκόμισης ηδονής.

pornhub_ctegories.jpg

Στη Λάρνακα τα σκήπτρα

Όπως προαναφέρθηκε οι Κύπριοι/ες περνούν 9 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ημερησίως στη δημοφιλή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου pornhub. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο χρόνος τον οποίο περνούν οι Κύπριοι βλέποντας πορνό διαφέρει από πόλη σε πόλη. Πρώτη πόλη αναδεικνύεται η Λάρνακα, οι κάτοικοι της οποίας, παρακολουθούν πορνό κατά ένα δευτερόλεπτο περισσότερο από τον μέσο όρο. Τελευταία έρχεται η Πάφος, οι κάτοικοι της οποίας παραμένουν στην ιστοσελίδα 16 δευτερόλεπτα λιγότερα από τον μέσο όρο.

Πηγή: Eφημερίδα Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.