Υπάρχουν παραλίες γυμνιστών, κάμπινγκ γυμνιστών, ξενοδοχεία γυμνιστών, εστιατόρια γυμναστών σύντομα θα ανοίξει και πάρκο γυμνιστών.
Να φτιάξουν σύντομα ένα πάρκο για γυμνιστές στο Παρίσι σχεδιάζουν οι Αρχές της πόλης. «Πρέπει να βρούμε το σωστό
μέρος και δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε κανέναν ούτε να προκαλέσουμε αναστάτωση. Θα είναι πιθανόν ένα πάρκο ή κήπος. Άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες το έχουν κάνει, πολύ πρόσφατα το Βερολίνο» δήλωσε ο αντιδήμαρχος του Παρισιού Μπρινό Ζιλιάρ.
Τους καλοκαιρινούς μήνες όπου επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στη γαλλική πρωτεύουσα δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπει κανείς άνδρες και γυναίκες ελάχιστα ντυμένους να κάνουν ηλιοθεραπεία στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα και σε πάρκα. Πολιτικοί του κόμματος των οικολόγων έχουν προτείνει η πόλη να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τους θιασώτες του γυμνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.