Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Δεν υπάρχουν λόγια: Βρετανίδα έκανε σεξ με… τυραννόσαυρο (Σκληρές εικόνες )

Αν νομίζατε πως τα έχετε δει όλα, μαλλον κάνετε λάθος καθώς δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με τις εικόνες που ακολουθούν.

Την προηγούμενη εβδομάδα μια γυναίκα σε πάρκο της Αγγλίας επιδόθηκε δημόσια σε σεξουαλικές περιπτύξεις με ένα από τα … ομοιώματα δεινοσαύρων της έκθεσης του πάρκου.
Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στα social media δείχνουν τη γυναίκα να στέκεται με τα πόδια ανοικτά πάνω από ένα τυραννόσαυρο ο οποίος βρίσκεται μέσα σε ένα αυγό.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τη γυναίκα - η οποία σύμφωνα με μερίδα του τύπου έχει ταυτοποιηθεί- ενώ οι υπεύθυνοι του πάρκου απεκατέστησαν το σπασμένο κεφάλιτου ομοιώματος, αφού πρώτα προχώρησαν σε «εξονυχιστικό καθαρισμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.