Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Στην Ελλάδα τις προσεχείς εβδομάδες ο Σεργκέι Λαβρόφ με ευκαιρία την έναρξη του Ρωσο-ελληνικού Φόρουμ της Κοινωνίας των Πολιτών

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, θα επισκεφθεί την Ελλάδα τις ερχόμενες εβδομάδες, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αλεξέι Μεσκόφ.

«Η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί τις ερχόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο Μεσκόφ στους δημοσιογράφους κατά την έναρξη του Ρωσο-ελληνικού Φόρουμ της Κοινωνίας των Πολιτών.
Ο Μεσκόφ πρόσθεσε πως στο εγγύς μέλλον θα πραγματοποιηθεί σύνοδος της κοινής επιτροπής οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.