Δεν σταματούν οι Τούρκοι να συντηρούν το κλίμα έντασης και προκλήσεων.Τη σκυτάλη έχει παραλάβει το τουρκικό ΥΠΕΞ
Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Ηüseyin Müftüoğlu απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της Ελλάδας για τα Ίμια (Κardak στην ανάρτηση) δήλωσε:
” Η θέση της Τουρκίας όσον αφορά την κυριαρχία της στα Ίμια είναι γνωστή στη διεθνή κοινότητα από το 1996 και δεν έχει αλλάξει από τότε.
Εξάλλου, ο αξιότιμος Υπουργός Εξωτερικών απάντησε πρόσφατα σε κοινοβουλευτική ερώτηση. Δεν κατανοούμε την στάση των γειτόνων μας, οι οποίοι με την ανακοίνωσή τους κάνουν σαν να πληροφορήθηκαν την στάση μας για πρώτη φορά”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.