Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017


"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                  ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΑΣ!


Το 2017 μπορεί να αποδειχθεί για σας τους Διδύμους μια πολύ δημιουργική και γόνιμη χρονιά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο ευεργετικός και επεκτατικός πλανήτης Δίας θα βρίσκεται μέχρι τις 9 Οκτωβρίου σε έναν εξαιρετικά ευνοϊκό για σας χώρο του ζωδιακού. Θα σας τροφοδοτήσει με μεγάλη ζωντάνια και ενεργητικότητα και θα σας ωθήσει στο να κάνετε κάποια
τολμηρά ανοίγματα. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες φέτος για να δικτυωθείτε κοινωνικά και για να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Γενικά, θα γίνετε περισσότερο δημοφιλείς και αγαπητοί στους χώρους που κινείστε. Ίσως εκδηλώσετε κάποια καλλιτεχνικά σας και άλλα ταλέντα - που μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρετε να τα εκμεταλλευτείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Δία στον πέμπτο ηλιακό σας Οίκο ο αυθορμητισμός και η ζωτικότητα σας θα αυξηθούν κατακόρυφα και θα ξαναγίνετε κατά κάποιον τρόπο παιδιά! Επίσης, όσοι/όσες από εσάς προσδοκάτε να αποκτήσετε ένα παιδί η φετινή χρονιά θα σας στείλει ευνοικότατες επιρροές για να το πετύχετε αυτό!

Εκτός από τον καλοκάγαθο Δία, θα σας επηρεάζει έντονα φέτος και ο αυστηρός πλανήτης Κρόνος (ειδικά όσους/ες από σας έχουν γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου). Ο Κρόνος θα σας ωριμάσει και θα σας ωθήσει στο να κινηθείτε πιο πρακτικά και ρεαλιστικά (και με αυστηρότητα κάποιες φορές). Θα πρέπει να κάνετε κάποιες οριστικές και αμετάκλητες επιλογές τώρα, για να απαλλαγείτε από περιττά βάρη και περιορισμούς, από κάθε πρόσωπο ή κατάσταση που σας εμποδίζει να είσαστε αυτό που πραγματικά είσαστε! Ίσως δεχθείτε μία αυστηρή κριτική για κάποιες από τις επιλογές σας και ψυχρανθούν παροδικά οι σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα που λειτουργούν απέναντι σας σα φιγούρες εξουσίας.



                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Στον τομέα των επαγγελματικών δέχεστε φέτος κάποιες "γοητευτικές" θα μπορούσαμε να πούμε επιρροές, που υπόσχονται πολλά! Ίσως καταφέρετε με τη βοήθεια αυτών των επιρροών να πετύχετε πράγματα που φάνταζαν άλλοτε ονειρικά για σας! Το μόνο "λεπτό" σημείο είναι ότι το είδος των πλανητικών ενεργειών που θα δεχτείτε τώρα είναι μη εύκολα υλοποιήσιμο σε γήινο επίπεδο. Υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος να ξεκινήσετε κάποια "μεγαλεπήβολα" σχέδια που μπορεί να μην καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε και να τα εγκαταλείψετε στην πορεία (πιο επιρρεπείς σε αυτό θα είναι όσοι από σας έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 Ιουνίου. Κινηθείτε προσεκτικά λοιπόν και προσέξτε να μην εξαπατηθείτε από κάποιους επιτήδειους).

Σε γενικές γραμμές πάντως, το 2017 είναι μία χρονιά που θα βγάλει στην επιφάνεια τις δημιουργικές σας ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν καταφέρετε λοιπόν να βάλετε φέτος σε εφαρμογή και να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά τις έμφυτες κλίσεις σας ή κάποιες πρωτότυπες και αυθεντικές ιδέες που έχετε τότε η καριέρα σας κυριολεκτικά θα εκτοξευθεί! Ευνοούνται γενικά όσοι/ες από εσάς ασχολούνται με τα ελεύθερα και καλλιτεχνικά επαγγέλματα, με την εκπαίδευση, με παιδικά είδη, με τις δημόσιες σχέσεις, με εργασίες πνευματικού χαρακτήρα, με τη φωτογραφία, το χορό, τον κινηματογράφο.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας μετακινείται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την εργασία σας, με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Ο Δίας θα σας στείλει ιδιαίτερα ευεργετικές επιρροές σε αυτούς τους τομείς! Θα δημιουργήσει πιο ευχάριστες συνθήκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί, αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας. Στη διάρκεια της φετινής χρονιάς ίσως λάβετε μία ανέλπιστη προαγωγή ή βρεθείτε σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο άνετες και ευχάριστες.

Ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που διαθέτετε είναι αναμφίβολα το "κοφτερό" σας μυαλό! Στην καινούργια χρονιά όμως θα συνεχίσετε να δέχεστε (ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Ιουνίου) τις δυσαρμονικές επιρροές του "ομιχλώδη" Ποσειδώνα και θα είναι πιο δύσκολο να αποκομίσετε μια αντικειμενική και ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων. 'Ετσι είναι πιθανό να κινηθείτε επαγγελματικά με βάση λανθασμένες - ή και σκόπιμα διαστρεβλωμένες από την πλευρά κάποιων - πληροφορίες και να οδηγηθείτε τελικά σε λανθασμένες επιλογές και αποτυχίες. Θα πρέπει λοιπόν να είσαστε προσεκτικοί, να βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά και να μη βιάζεστε να κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ειδικά λοιπόν για σας τους Διδύμους είναι σημαντικό να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε σημαντικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις στις περιόδους εκείνες της χρονιάς που ο πλανήτης Ερμής - ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  - θα κινείται σε ευνοϊκές για σας τροχιές. Η πρώτη τέτοια γόνιμη περίοδος πέφτει στο διάστημα 8 - 25 Φεβρουαρίου (ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος τότε και θα κινείται μέσα στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Απλά λάβετε κάποια πρόσθετα μέτρα ασφαλείας γύρω στις 26 Φεβρουαρίου, που θα σημειωθεί μια δυσαρμονική απέναντι σας έκλειψη Ηλίου). Στη συνέχεια της χρονιάς, προτιμήστε να κάνετε σημαντικές κινήσεις στο εξαιρετικά πρόσφορο για σας διάστημα 6 - 21 Ιουνίου, που ο φτεροπόδαρος θεός του εμπορίου και των συναλλαγών θα κινείται μέσα στο ζώδιο σας! Προς το τέλος της χρονιάς, η πιο ευνοϊκή περίοδος είναι εκείνη μεταξύ 1 και 17 Οκτωβρίου, που ο Ερμής θα βρίσκεται στο φιλικό απέναντι σας ζώδιο του Ζυγού.

Αντίθετα, κινηθείτε προσεκτικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και από τις 3 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Ο πλανήτης Ερμής θα είναι ανάδρομος τότε και θα σχηματίζει ταυτόχρονα κρίσιμες όψεις με το ζώδιο σας. Επομένως, είναι πιθανό να συναντήσετε στα συγκεκριμένα διαστήματα μια γενικότερη έλλειψη συντονισμού, ασάφειες, σύγχυση, παρεξηγήσεις και πολλές καθυστερήσεις.

Στο οικονομικό μέτωπο, έχετε ίσως υποστεί μεγάλες οικονομικές απώλειες τελευταία (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Ιουνίου - σας επηρεάζει δυσαρμονικά εσάς ο πλανήτης Ποσειδώνας, που μπορεί να λειτουργήσει σαν φορέας "κακοδαιμονίας"). Φέτος θα καταφέρετε να κάνετε μία σειρά από δεξιοτεχνείς χειρισμούς που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε πολλές επιβαρυμένες υποθέσεις σας και να ανακάμψετε! Απροσδόκητες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας - ενδεχομένως μέσα από ασυνήθιστες συνθήκες ή δίνοντας μάχη για κάποια πράγματα - είναι πιθανό να σας παρουσιαστούν γύρω στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου. Αρκετά ευνοικός ο Ιούλιος και ακόμη περισότερο το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς - όπου ενδέχεται να αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα από την εργασία σας. 


                                                                  Αισθηματικά

Σα μία από τις πιο ερωτικές χρονιές της ζωής σας μπορεί να αποδειχθεί το 2017 για σας τους Διδύμους! Και αυτό γιατί ο ευεργετικός πλανήτης Δίας έχει περάσει σε έναν εξαιρετικά αρμονικό απέναντί σας τομέα! Θα σας στείλει θετικές ακτινοβολίες και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και γοητευτικούς (ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της χρονιάς. Δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα να ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία). Θα συνδράμει σημαντικά σε αυτό και ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, η οποία για τέσσερις ολόκληρους μήνες θα κινείται σε μια αρμονική απέναντι στο ζώδιο σας τροχιά.

Εκτός όμως από το Δία σας επηρεάζει έντονα φέτος και ο αυστηρός και περιοριστικός πλανήτης Κρόνος, που βρίσκεται στον "ηλιακό" τομέα του ωροσκοπίου σας που αναλογεί στις ερωτικές σας σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή. Ο Κρόνος δεν θα σας απαγορεύσει να ζήσετε τον έρωτα φέτος, απλά θα σας αποτρέψει να κάνετε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες. Αυτό που σας ζητάει ο Κρόνος είναι να κάνετε ώριμες επιλογές στον ερωτικό τομέα, που δεν θα σας εκθέσουν. Ο "πλανήτης των δαχτυλιδιών" επηρεάζει πιο έντονα φέτος όσους από εσάς έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου.

Όσοι από εσάς είσαστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να κάνετε στη διάρκεια της φετινής χρονιάς μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική γνωριμία (με πρόσωπο με το οποίο μπορεί να έχετε και διαφορά ηλικίας. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί σε όσους/ες έχουν γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου).  Επιπλέον, οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 Ιουνίου ίσως συναντήσουν και σχετιστούν φέτος ένα "διαφορετικό" άτομο - που ενδεχομένως θα έχει μια εντελώς δική του ανατρεπτική, “sui generis” προσωπικότητα. Φροντίστε να πατάτε γερά με τα πόδια σας στη γη , ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 2 Ιουνίου (εσάς σας επηρεάζει δυσαρμονικά ο Ποσειδώνας, ο οποίος από τη μια μπορεί να σας πηγαίνει στα σύννεφα και την άλλη να σας εξορίζει οδυνηρά από το όνειρο, δημιουργώντας σας βαριά απογοήτευση).

Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι τότε είναι πολύ πιθανό να πάρετε φέτος την οριστική απόφαση και να   επισημοποιήσετε τη σχέση σας μέσα από έναν αρραβώνα ή γάμο. Οι παντρεμένοι/ες πάλι μπορεί να βρίσκεστε τελευταία σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης με πολλές εξωτερικές υποχρεώσεις ή και με τις ευθύνες των ίδιων των παιδιών και να έχετε ξεχάσει τις χαρές του γάμου (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο). Οι ευνοϊκές επιρροές που θα δεχτείτε όμως φέτος αναμένεται να αναθερμάνουν τη σχέση σας με τον/η σύντροφο σας και να ανανεώσουν το γάμο σας!

Η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, θα κινείται αρμονικά απέναντι σας στο διάστημα 4 Φεβρουαρίου - 8 Ιουνίου και θα σας στέλνει ευνοϊκές ακτινοβολίες. Ο πλανήτης του έρωτα αναμένεται να σας φέρει τότε κάποιες ιδιαίτερα απελευθερωτικές και συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή σας! Ίσως έλξει έντονα το ερωτικό σας ενδιαφέρον κάποιο πρόσωπο που μέχρι πρόσφατα εκινείτο στη λεγόμενη "φιλική ζώνη".

"Καυτό" διαγράφεται για σας το διάστημα 6 - 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους! Θα βρεθείτε τότε αιχμάλωτοι στα ερωτικά δίχτυα της Αφροδίτης! Αν είσαστε μόνοι/ες σας είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε "διπλοί" στο συγκεκριμένο διάστημα.

Αρκετά ευνοϊκό δείχνει να είναι και το διάστημα 15 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου. Ίσως κάνετε τότε γοητευτικές γνωριμίες με μέλη του φύλου που επιθυμείτε και ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. "Ζευγαρωτικός" δείχνει να είναι ο ερχόμενος Δεκέμβριος, που η Αφροδίτη θα διελαύνει μέσα στον τομέα "ερωτική σχέση". Ίσως αρχίσετε να συνδέεστε πιο στενά τότε με ένα πρόσωπο με το οποίο θα συντονίζεστε πολύ αρμονικά μαζί του και θα νιώθετε ότι είσαστε κοντά του "ο εαυτός σας". 

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.